Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Femmy
  Rate this post

  Hoe vond je het? Het Pakhuis; Femmy: ‘Het viel me meteen op hoe overzichtelijk en rustig deze prachtige winkel was ingedeeld. De verkoopster hielp me vakkundig met een aantal setjes, om te kijken wat er bij mij past. De kleding is heel anders dan ik normaal gesproken draag, maar ik had het graag meegenomen. Vooral de schoenen waren een grote verrassing: ik draag nooit hoge hakken, maar deze zaten erg comfortabel.’

  Kapper 82; ‘Er mocht een flink stuk van mijn haar af, en een korte pony leek me ook wel lekker pittig. De kapster maakte er iets bijzonder moois van. Ze gaf goede adviezen en de kleur is ook prachtig geworden. Tijdens het haar wassen kwam ik op een massagestoel te liggen. Heerlijk! Vooral de krullen die ze er later in maakte, vond ik echt geweldig.’
  Inze Meijer Make-up Artist; ‘Zelf gebruik ik nauwelijks make-up. Ik weet ook niet goed hoe ik die moet aanbrengen. Als het dan door een professional gedaan wordt, is het verrassend hoe anders ik eruit kan zien. Inze heeft, in het kader van de kerstsfeer, ­behoorlijk uitgepakt. Ik herkende mezelf nauwelijks in de spiegel! Verzorgd en heel feestelijk. Vooral mijn ogen kwamen nu mooi uit.’
  Stephan Jansen Fotograaf; ‘Toch ongemakkelijk om zo (veel) voor de camera te staan! Stephan stelde me erg op mijn gemak. Leuk dat er van het hele proces foto’s genomen werden en hij er dus zo bij betrokken was. Dat maakte het wat gemakkelijker om te ontspannen in de studio. Daar werd er met verschillende achtergronden en uit verschillende posities veel foto’s genomen. Ik heb genoten. Dank aan allen!’

  Haar
  Leonie van Kapper82: ‘Ik heb voor Femmy gekozen voor een pittige boblijn. De onderkant is een stuk korter, waardoor, als ze het haar achter haar oren draagt, een verkorte boblijn naar voren komt. Bij de kleuren mocht ik erop losgaan. Ik heb gekozen voor een donkere paars / aubergine uitgroei, waardoor het haar voller lijkt. In de lok is fuchsia met donkerpaars gekomen. Met steil haar is de coupe heel klassiek, maar door de kleur krijgt het power. Met krullen krijgt het meer passie en wordt het een beetje jaren 20 (zie foto).’

  Visagie
  Inze Meijer Make-up Artist: ‘Ik heb gekozen voor een feestelijke make-up. Eerst heb ik een hydraterende crème aangebracht en een matterende ‘under make-up base’, zodat Femmy niet snel gaat glimmen. Dan een vloeibare foundation en poeder in de kleur van haar huid. Ik heb daarna shading en highlight toegepast. Voor de ogen heb ik een lichte zachtroze aangebracht onder haar wenkbrauwen, in haar arcadeboog een paarse kleur en op haar ooglid een glanzende turkoise. Een antraciet eyelinerpotlood en zwarte mascara maken de ogen sprekend.’

  Kleding
  Femmy kwam bij ons binnen en wilde iets stoers, en het liefst een rok. Die had ze nog nooit gedragen! We hebben gekozen voor een rok van Lizzy & Coco. Gecombineerd met een shirt van Kyra & Ko. Femmy draagt panty’s van Wolford, een Neon 40 denier glanspanty. De laarsjes zijn van Lilian. Het zwarte jasje is van Studio Anneloes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply