Rate this post
 • ForYou metamorfose Fiona
  Rate this post

  Even voorstellen, Fiona is 23 jaar, woont in Eindhoven en werkt als logopedist. Hoe was je dag? ‘Het was heel erg leuk! Ik had de oproep gezien op de Facebookpagina van de kapper, en het leek me bijzonder om een keer mee te maken. En ik was benieuwd wat ze met mij zouden doen. Ze zijn zo’n 4 uur bezig geweest, en het was erg gezellig. Er is niet te veel van m’n haar af gegaan, maar ik heb wel een ander kapsel. Het ziet er leuk uit! Een collega van mij herkende me zelfs eerst niet… Ook met mijn kleding ben ik goed geholpen. Het is verrassend om mezelf eens in iets anders te zien dan ik normaal aan heb. Al met al ben ik er heel blij mee!’

  Haar
  Fiona heeft dun haar. Ze wilde niet te veel van de lengte af, omdat ze haar haar aan het laten groeien is. Ik heb ervoor gekozen om veel lagen in haar haar te knippen, zodat ze meer volume in het haar heeft en haar haar speelser valt. Ik heb ervoor gekozen om het haar met 3 verschillende goudkoperkleuren te kleuren. Voor de uitgroei heb ik een donkere tint gepakt. De lengtes heb ik helemaal met folies ingezet en per folie heb ik een andere kleur gepakt, om haar haar voller te laten lijken en om meer diepte in het haar te creëren. Hierdoor krijgt ze ook weer een speelse look. Om het haar in model te brengen, heb ik het haar met borstels geföhnd, zodat de lagen lekker vlot vallen.

  Visagie
  Ik heb de ogen met paarse tinten opgemaakt, omdat die terugkwamen in haar kleding en heel erg goed bij haar ogen pasten. Ik heb de lippen wat neutraler gehouden, omdat je nooit het accent legt op beide.

  Kleding
  De zomer komt eraan, en wij gaan voor kleur! We hebben gekozen voor een vrolijke blouse en een stoere jeans, want een goede jeans hoort iedereen in zijn kast te hebben. Om de combinatie stijlvol af te maken, gaan we voor vrouwelijke pumps en een bijpassende tas. Zo kun je nog eens voor de
  dag komen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply