Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Guuk
  Rate this post

  Even voorstellen, Guuk is 70 jaar en woont in Zaandam. Hoe was je dag? ‘Heel bijzonder. Ik was al een tijdje ‘op zoek naar mezelf’, en zag de oproep op de Facebook­pagina van de kledingzaak. Het leek me leuk om eens iemand anders te zijn, en uiteindelijk ben ik mezelf geworden! Ik ben namelijk al vroeg grijs geworden en heb vaak m’n haar geverfd. Nu ben ik weer donker, zoals ik 40 jaar geleden was. Dat was dus een heel emotionele ervaring. Dat zo’n metamorfose zóiets met je kan doen… En het was leuk om me eens een keer door iemand anders te laten aankleden. Geweldig hoe het team meegedacht heeft en me begeleid heeft! Mensen in mijn omgeving zeggen dat ik jaren jonger lijk en straal. En dat is natuurlijk ook leuk om te horen… Iedereen die eraan meegewerkt heeft: dank jullie wel!’

  Haar
  Melanie Kerkhof van Kapsalon Loes: ‘Guuk had een natuurlijke grijze kleur toen zij bij ons binnenkwam. Ik heb ervoor gekozen om het haar te kleuren met koele tinten. Als je het haar accentueert met koele accenten, komt al het moois van Guuk naar voren. Voor de basis heb ik een koel donkerblond gebruikt, en in de lengtes een koel lichtblond. Daarna ben ik gaan spelen met folietechnieken en verschillende kleuren. Daardoor krijg je mooie, unieke kleurnuances! Om dit eindresultaat dagelijks sprekend te houden, heb ik bij Guuk haar wenkbrauwen donkerblond gekleurd.’

  Visagie
  Ik heb voor Guuk gekozen voor warme tinten om nog meer kleur en warmte te creëren in haar gezicht, donkerbruin overlopend naar zachtere aardetinten. Ik heb een mooie, parelmoerglanzende highlight gebruikt en haar wenkbrauwen aangezet om haar ogen meer open te doen lijken. Verder een mooie roze / gouden blush op haar jukbeenderen voor een frisse zomergloed. Ook heb ik gekozen voor een sprekende en matchende roze / bruine lippenstift om haar lippen extra volume, diepte en vorm te geven.

  Kleding
  We kozen voor een mooie, zomerse, lichtblauwe jurk met bijpassend jasje van Marc Aurel en een open schoen van Boots&Woods; stijlvol en elegant. We hebben we er een licht denim jackje overheen gedaan met een stoere, gehaakte sjaal in dezelfde tint. De jurk heeft een klein mouwtje, waardoor Guuk heel gemakkelijk haar jasje even kan uitdoen en er toch tip-top kan uitzien!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply