Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Hanneke
  Rate this post

  Hoe vond je het? ‘Erg leuk! Ik had het magazine meegenomen uit winkelcentrum Bilgaard, zag de oproep en heb me opgegeven. Ik wilde er wel eens anders uitzien. Het was wel spannend, en we zijn een flink aantal uren bezig geweest. Er is aardig wat van de lengte van mijn haar afgehaald, en ook de kleur is anders. Ik ben van nature blond, en nu zitten er donkere lowlights in mijn haar, en ook zijn er krullen ingezet. Verder draag ik normaal geen make-up, dus dat maakte ook een groot verschil. Ik heb al heel veel leuke reacties gehad uit mijn omgeving, en sommigen vonden mij er wel tien jaar jonger uitzien. Het was een mooie ervaring!’
  Hanneke is 44 jaar en woont in Leeuwarden.

  Haar
  Wij hebben gekozen voor een model met laagjes, aangezien ze wel wat meer volume kan hebben en ze er zelf ook gemakkelijk wat mee kan doen. Wij wilden voor de foto wel een glamoureuze look creëren en de kleur cool maken, aangezien ze veel rood in haar gezicht heeft, en door de coole kleur verzacht dat. Er is gekozen voor een folietechniek. Hierdoor krijg je gelijk een natuurlijker effect en heb je minder snel last van een uitgroei. We hebben gewerkt met Matrix: een mocca- en een violettint.
  Voor het stijlen een volumeversteviging,
  een krultang en voor de finishing touch
  een serum en haarlok.

  Kleding
  We hebben Hanneke gestyled in de mooie voorjaarskleuren. Die gaan we namelijk veel zien in het voorjaar en de zomer. We hebben gekozen voor een grijze broek. Deze broek is namelijk goed te combineren met andere kleuren, dus tijdloos. We hebben daarop een leuk bijpassend shirt met ook hierin verschillende pastelteintjes. Daarover hebben we nog gekozen voor een bijpassend jeansjasje in exact dezelfde kleur van de broek.
  Om het geheel af te maken, hebben we
  ook nog voor een mooie ketting gekozen. Alles wat ze draagt is goed te combineren met andere dingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply