Rate this post
 • ForYou metamorfose Ingrid
  Rate this post

  Mijn verhaal; ‘2015 inluiden met een nieuwe look en dan ook nog een nieuwe baan: laat het voorjaar maar komen! Wat een heerlijke dag heb ik gehad tijdens mijn metamorfose!

  Een warm ontvangst bij Kapper82, waarbij ik volledig in de watten werd gelegd en Leonie precies in de gaten had welke stijl goed bij mij past. Een mooie, natuurlijke haarkleur met een frisse blik naar het voorjaar. Inze Meijer maakte mijn look compleet met sprekende kleuren en wist, door de juiste kleuraccenten te gebruiken, rekening te houden met het dragen van een bril, waardoor mijn ogen blijven spreken. De kleding is afkomstig van Qinn Womenswear uit Zwolle-Zuid. Zij wisten mij te overtuigen van de mint-tinten. De kleur van het voorjaar, maar die ik zeker niet zelf uitgekozen zou hebben. Eerlijk is eerlijk: de kleur staat mij goed. Deze look moet vastgelegd worden, en zo stond fotograaf Stephan Jansen ons op te wachten in zijn prachtige fotostudio. Gespannen? Nee. Wel wat onwennig, maar door de gezellige sfeer wist ik mijn rol vlot op te pakken. Nu nog dé perfecte baan voor deze stralende proactieve secretaresse / receptioniste!’
  -Ingrid Bloemink-

  Haar
  Leonie van Kapper82: ‘Bij Ingrid heb ik gekozen voor een schuine bob. Die laat haar gezichtsvorm het best uitkomen, want ze heeft en mooie uitgesproken kaaklijn. Omdat ze een bril draagt, gaan we voor een lange lok. Ze kan haar haar nog steeds naar achteren dragen en vastzetten. Doordat de voorkant langer is, wordt de bob vlotter en pittiger. De kleuren zijn in schaduwvorm gezet en uitgewerkt in driehoeken. De onderste driehoek is warm bruin met daarboven een moccakleur. Bovenop het hoofd is de kleur natuurlijk blond, en loopt naar het gezicht uit. De kleur geeft de coupe beweeglijkheid, maakt het speelser en geeft het meer volume.’

  Visagie
  Make-up Artist Inze: ‘Ingrid draagt een bril, dus vandaag wilde ik een speciale brilmake-up laten zien. Eerst ga ik de huid voorbereiden met een vochtinbrengende crème en een gelbasis voor onder de make-up. Dan breng ik een foundation aan en camoufleer ik de donkere kringen onder de ogen. Achter de bril lijken die nog wat donkerder, dus ik gebruik daarvoor een lichtere tint dan haar huid. Dan maak ik de ogen op in kleuren die passen bij haar mintgroene kleding. Ik gebruik zeegroen met antraciet voor de dieptewerking, want bij een bril mag je een wat intensere kleur gebruiken dan normaal. Flink wat mascara om de wimpers mooi uit te laten komen. Een frisse voorjaarskleur op haar lippen en ze is klaar voor de fotoshoot.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply