Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Jacolien
  Rate this post

  Even voorstellen: Jacolien is 28 jaar en werkt in de functie van recruiter. Bovendien volgt ze de opleiding SPH. Toen ze hoorde dat ze de winnaar was van de metamorfose, was het wel even spannend. Ze moest er nu immers echt aan geloven.

  De ochtend begon bij de kapper, en dit was ook wel het spannendste deel van de dag, met name wanneer je blij bent met je lange lokken, en deze er nu grotendeels af zouden gaan. Maar het eindresultaat mag er wezen, en een nieuwe look geeft ook weer een vernieuwde boost. Na het bezoek aan de kapper werd er make-up aangebracht en werd de ochtend afgesloten met een heerlijke lunch. Daarna werd er kledingadvies gegeven, met hierbij een fotoshoot. Ze heeft kleding gepast die ze normaal gesproken niet direct zou uitkiezen, en dat maakte het heel erg leuk. Jacolien: ‘Het was een geslaagde dag: iedereen bedankt voor de inzet, op welke manier dan ook!’

  Haar
  Jacolien was toe aan een verandering. Haar wens was een niet te korte coupe dat ze gemakkelijk zelf kan stylen. Zij heeft dik en vol haar en krullen van zichzelf. Daarom hebben we gekozen voor een bob, geknipt met toenemende lagen. Hierdoor creëer je meer volume. Het haar in de nek hebben we langer gelaten, zodat Jacolien het haar ook vast kan dragen. De kleuren die we gebruikt hebben zijn warm, in combinatie met koude tinten. Dit zijn de nieuwe kleuren voor najaar 2015. Deze kleuren geven haar coupe een krachtige uitstraling en passen goed bij haar gezicht.

  Visagie
  Eerst heb ik naar haar huid gekeken. Ik zag dat ze een gevoelige huid had; ­vandaar dat ik ben begonnen met een crème die de huid goed verzorgt. Na wat foundation en een blush heb ik de ogen met roze en paars opgemaakt, waardoor haar ogen mooi uitkwamen. Tevens zie je veel roze in de najaarscollectie, waardoor het prachtig bij haar kleding aansloot.

  Kleding
  We hebben Jacolien diverse setjes laten ­passen uit onze herfst-/ wintercollectie. Deze herfst en winter liggen de kleuraccenten vooral bij grijs, zwart en roze / paars. Vooral deze laatste kleuren stonden haar erg goed en pasten perfect bij haar haar en make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply