Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Jolanda
  Rate this post

  Even voorstellen; Jolanda is opgegeven door haar dochter Claudia, omdat ze altijd voor haar en haar twee broers klaarstaat en heel veel tijd besteedt aan het helpen met huiswerk en overhoren. Nu het diploma binnen is, wil zij graag dat haar moeder in de watten wordt gelegd. Het verzoek is om de haarstijl zó toe te passen dat de eeuwige zonnebril een keer achterwege kan blijven en Jolanda zelf zou graag eens een compleet andere make-up willen zien. Ze is erg gehecht aan haar vertrouwde kleurstelling, maar ze is wellicht met een nieuwe outfit en kleurcombinatie klaar om eens wat anders te proberen. Haar zonnebril gebruikt ze met name omdat haar krullen, zoals ze het zelf zegt, een eigen richting op willen… Maar eerlijk gezegd laat ze deze krullen dan ook graag hun gang gaan…

  Haar
  Jolanda heeft een mooie bos natuurlijke krullen en een flinke uitgroei. Salon Locus heeft in overleg geadviseerd een basiskleur te kiezen die bij haar huidskleur past; in dit geval een chocoladebruin. Deze kleur hebben we aangevuld met een caramelkleurig accent en enkele beigeblond-accenten. Het geheel vormt een mooie ton-sur-ton-combinatie die goed past bij haar ogen en huid. Na de kleuring hebben we gekozen voor een verzorgend masker om de pluizige lengte en punten meer voeding te geven. Zodoende hebben we het model alleen in laagjes geknipt en hebben we veel lengte behouden. Daarna heeft de kapster van Salon Locus de krullen iets rustiger gestyled en op verzoek van Claudia de lok los laten hangen.

  Visagie
  Jolanda is al van jongs af aan gewend om dezelfde kleuren te gebruiken, en daarom hebben we nu gekozen voor een totaal andere look. Door de kleur van de huid heb ik een subtiele foundation gebruikt, waardoor de huid een stuk egaler oogt. De ogen komen een stuk beter uit door een groene oogschaduw en eyeliner. Ook een subtiele gloss zorgt ervoor dat de look compleet is.

  Kleding
  Jolanda draagt een leuke bloembroek van Cecil met groene en blauwe tinten, met daarop een shirtblouse met transparant gedeelte in blue van Enjoy en een jeansblauw tricot jasje van Enjoy in hippe verwassen look.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply