Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose José
  Rate this post

  Even voorstellen; José is 51 jaar en woont in Etten-Leur. Hoe was je dag? José: ‘Ik zou al naar de kapper gaan, en heb me opgegeven. Ik dacht: Waarom niet? En ik had mazzel dat ik de metamorfose had gewonnen. Het was wel heel spannend, maar ik vertrouwde helemaal op de kapper. En het resultaat was geweldig! Mijn haar is lichter gemaakt, en op een mooie manier geknipt, zodat het er prima uitzag. En ik heb nu krullen! Ik krijg uit mijn omgeving te horen dat ik er jonger uitzie. Ook ben ik mooi opgemaakt. En dan de fotoshoot: dat ben ik helemaal niet gewend! Normaal laat ik me niet gemakkelijk fotograferen, maar de fotograaf hielp me er goed doorheen en het was hartstikke leuk om een keer te ervaren. Het was een gezellige middag!

  Haar
  We vonden het belangrijk om José een ­zachtere haarkleur te geven, voor een beter contrast met haar huid. Van de lengte hebben we er niet veel afgehaald, maar het volume op het hoofd is verlegd, om de vorm van het gezicht beter naar voren te laten komen. Met de DIVA tool hebben we krullen gemaakt.

  Visagie
  Voor de make-up hebben we de nadruk op de lippen gelegd door die een duidelijke kleur te geven. Deze kleur combineert mooi met de ogen van José.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply