Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
1.6/4 - (1 stemmen)
 • ForYou metamorfose Karin
  1.6/4 - (1 stemmen)

  Even voorstellen; En toen kwam de vraag: ‘Wil jij in de ­metamorfose?’ Aangezien ik wel van spontane actie hou, zeg ik natuurlijk direct spontaan ‘Ja’… Toch word ik er onzeker van. Gek is dat toch. Inmiddels 44 jaar, gepokt en gemazeld door het leven, sterk en enthousiast. En dan onzeker worden omdat je op de foto mag in je nieuwe outfit, prachtig verzorgd en met een mooie coupe. En toch werkt dat blijkbaar zo (en waarschijnlijk niet alleen bij mij). Want er zitten wel een paar kilo’s te veel aan dit lichaam en wil je dan wel in een blad staan? Kan ik wel kleding vinden die mij mooi staat? Of zou het te maken hebben met controle loslaten? Iemand anders de vrije hand geven om jouw uiterlijk te bepalen. Dat zal het wel zijn, want als hardwerkende vrouw, veelzijdige moeder en lieve vrouw denk ik vaak de touwtjes in handen te hebben. Ach, ik weet toch inmiddels wel beter?! Het leven komt zoals het komt en gaat zoals het gaat.

  Ik probeer dus te focussen op alles wat leuk is en deze metamorfose was eigenlijk meer dan leuk. Mijn haar, ‘granny-grey’, vind ik geweldig, mijn oogmake-up knalt eruit en de rok heb ik het liefst iedere dag aan, vaak met sneakers; dat dan wel. De hele dag ben je alleen maar met jezelf bezig en de vrouwen van het metamorfoseteam leggen je volledig in de watten! Wat een topdag.
  En zo zing ook ik langzaam 2015 uit. Als zelfstandig trouwambtenaar begonnen dit jaar, wat ik graag naast mijn baan wil doen, gewoon omdat het prachtig is een inhoudelijke bijdrage te leveren aan zo’n positieve dag.
  En wat die baan betreft: vanaf januari heb ik weer alle ruimte voor een leuke parttime functie in de regio. Dus mocht u iets weten: mijn gegevens zijn vast bekend bij de redactie. 🙂 Nogmaals, lief metamorfoseteam: bedankt voor weer een stukje loslaten…
  – Karin Iemhoff

  Haar
  Karin is een vrouw met een sterke uitstraling. Wat meer lef in haar kapsel kan zij zeker hebben… Ik heb gekozen voor de ‘granny-grey’-look. Dat is momenteel een trend in haarkleuringen. Bij deze kleuring is het ­belangrijk dat je wel het juiste type bent, want anders kan een look verkeerd uitpakken. Karin is al een blondine, maar door meer diepste te creëren en een zilvergrijze gloed aan te brengen, maakt het het tot een stoer maar classy geheel. Een lange bob met wat verschillende lengtes geven het kapsel meer schwung, en zo kan Karin het op verschillende manieren dragen: wat gladder met een lok, of naar achteren met een kuif voor wat meer rock.

  Visagie
  Vier dagen voor de metamorfose zijn de van oorsprong blonde wenkbrauwen van Karin geëpileerd en in een ‘granny grey’-look geverfd. De wimpers zijn zwart geverfd . Verder is de huid van Karin geëgaliseerd met een transparante foundation, en licht gepoederd. Het accent is vooral op haar ogen gericht. Deze ‘smokey eyes’ passen mooi bij haar nieuwe haarkleur. De basiskleuren die gebruikt zijn, vind je terug in haar colbert. De blush en de lipstick zijn naturel gehouden in een zachtroze tint, zodat de mooie ogen een echte blikvanger blijven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply