Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Kimberley
  Rate this post

  Even voorstellen, Kimberley is 22 jaar, woont in Zoetermeer en werkt als kapster. Hoe was je dag? Heel gezellig! Ik had nog nooit zoiets mee­gemaakt, dus het leek me wel leuk. Toen ze hoorden dat ik kapster ben, kwamen ze op het idee om iets lekker geks te doen, dus er is veel paars gebruikt voor mijn haar en mijn ogen. Ik zou er niet zelf opgekomen zijn om er zo bij te lopen, maar voor deze actie en de fotoshoot was het wel leuk. Vooral de kleding was supertof, en daar heb ik ook complimenten over gekregen. Voor de fotoshoot zijn we naar buiten gegaan, de zon in, en de shoot is gedaan bij de visagiste. Ik had nog nooit eerder een fotoshoot gedaan, en merkte wel dat ik me meer bewust was van mezelf. Maar de fotograaf heeft het goed begeleid, en het was een mooie ervaring.

  Haar
  Als Kimberley Salon Locus binnenkomt, heeft ze een kleur die naturel van tint is.
  Om de komende zomer te verwelkomen, ­geven we deze basiskleur meer pit en voorzien we de kleur van een aantal lichtere accenten. Op aangeven van Kimberley, die graag eens uit de band wil springen en iets geks wil, geven we aan dat de hippe Ibiza-look uitkomst biedt. Het aanbrengen van een pasteltint fleurt de basiskleur tijdelijk op, en met deze Touch of Purple is het kapsel lekker hip en helemaal zomerklaar! De coupe is in veel laagjes geknipt, zodat het kapsel op meerdere manieren draagbaar is.

  Visagie
  Deze dame is het wel gewend om te experimenteren met haar en make-up, en daarom heeft ze nu een spetterende avondlook. Door de kleding, het haar en de toon van haar huid heb ik voor een paarse kleur gekozen. De ogen komen hierdoor beter uit; ook doordat er een witte eyeliner op het ooglid is aangebracht. Haar gezicht is op de juiste punten geaccentueerd met een highlighter, waardoor donkere kringen en oneffenheden minder zichtbaar zijn. Ook een subtiele gloss zorgt ervoor dat de look compleet is.

  Kleding
  Kimberley draagt een jumpsuit in kakigroen van Street One met daarop een stoer jasje van imitatieleer in een warme roze tint van Cecil. Het jasje heeft tricot mouwen voor optimaal comfort. De set wordt compleet gemaakt met een leuke ketting.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply