Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Laura
  Rate this post

  Even voorstellen; Laura is 24 jaar, woont in Utrecht en werkt als marketing- en communicatiemedewerkster. Hoe vond je het?; Het was een heel leuke ervaring! Eerst ben ik langsgegaan bij Shoeby, waar ik verschillende kleding heb gepast, ook kleding die ik misschien zelf niet zo snel zou kiezen. Uiteindelijk heb ik een leuk setje gekozen voor de shoot. Een paar dagen later ben ik naar kapsalon de Haarhoek in Utrecht gegaan voor de make-up en het knippen en kleuren van mijn haar. Normaal gesproken draag ik mijn haar steil, dus ik vond het leuk dat ze mijn haar toen hebben gekruld en een andere kleur hebben gegeven met behulp van high- en lowlights. Omdat het al snel donker werd, hebben we er uiteindelijk voor gekozen om alle foto’s bij de Haarhoek te maken. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!

  Haar
  Laura wilde een mooie natuurlijke haarkleur en haar haar niet te kort. Wij hebben bij Laura lowlights in het haar gezet.Veel mensen kiezen voor highlights, die het haar lichter maken, maar een lowlight geeft ook een heel mooi en natuurlijk effect. We hebben een donkerblonde, koperkleurige en goudblonde tint in het haar gezet, waardoor er een warm effect is ontstaan dat mooi staat bij de huid van Laura. Het haar van Laura is lang gebleven, maar we hebben er meer lagen in geknipt en daarna met een CHI tang slagen in het haar gemaakt.

  Visagie
  Maaike van De Haarhoek: ‘Ik heb eerst een foundation aangebracht. Daarna heb ik de ogen wat aangezet met naturelkleuren; niet te zwaar, maar passend bij de huid. Ook heb ik een lichte blush op de wangen aangebracht met een natureleffect. Ik heb het afgemaakt met een rozige gloss op de lippen.’

  Kleding
  We hebben gekozen voor een feestelijke outfit die toch heel vlot en stoer is. Afzonderlijk zijn het kledingstukken die je hele jaar door kunt dragen. Het is belangrijk dat de outfit ook past bij de persoon die de kleding draagt. Het colbertje is door de leren stukken op de mouwen toch net even anders dan een gewoon zwart colbertje. De blouse is op de schouders bezet met pailletjes, dus ook al gaat het jasje uit, dan nog blijft het geheel feestelijk, en de pittige laarsjes eronder maken het helemaal af!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply