Rate this post
 • ForYou metamorfose Lettie
  Rate this post

  Even voorstellen; Lettie Krijgsman is 67 jaar jong en heeft kledingmaat 36/38. Lettie heeft 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Ze houdt van films kijken, lezen en winkelen met een vriendin.

  Hoe vond je het?; Lettie heeft zich opgegeven voor een metamorfose omdat ze na veel tegenslag in haar privéleven toe was aan een nieuwe wending. Het verzorgen van een nieuwe coupe en kleurrijke nieuwe kleding maakt dat de zon langzaam weer door de wolken komt! Na een aantal jaren geen make-up te hebben gedragen, was het extra fijn om de tips mee te krijgen. Ze hoopte dat haar uiterlijk een boost kreeg, waardoor ze haar innerlijk weer in balans kan brengen. De eerste reactie na het eindresultaat was zeer positief. Ze raadt iedereen aan zich aan te melden voor de volgende editie. Het was een leuke gezellige en geslaagde dag!

  Haar
  We hebben het haar van Lettie naar een iets donkerdere natuurlijke kleur chocoladebruin geverfd, om haar huidskleur en haarkleur beter in balans te brengen. Voor een speels effect zijn er tijdens het verfproces diverse folies met een blondnuance in het haar gebracht, voor een zachtere totaalindruk. Een goede verzorgende treatment met vitamine B5 kaviaarolie en collageen als basis zorgt ervoor dat het haar gemakkelijker in model te brengen is. De coupe hebben wij iets anders in balans gebracht door veel laagjes te knippen en zo haar natuurlijke krullen beter tot hun recht te laten komen. Al met al een pittig maar zeer vrouwelijk kapsel, zoals ze dat wenste!

  Visagie
  Bij Lettie heb ik de ogen subtiel gehouden en juist de lippen wat knallend gemaakt. Voor de ogen heb ik grijstinten gebruikt om het subtiel te houden. Ook heb ik een groene concealer gebruikt om de roodtinten van de huid egaal te maken. Hieroverheen een lichte foundation om de huid één geheel te maken. Ook heb ik een bruinachtige blush gebruikt om het haar en de jukbeenderen meer naar voren te laten komen. En een spetterende rode kleur lippenstift om het af te maken.

  Kleding
  Mede door haar kledingmaat heeft Lettie (36/38) niet veel problemen met het vinden van passende kleding. Zij houdt van sportief maar ook netjes, maar niet te tuttig. Bij Monique damesmode hebben wij voor haar een smalle zandkleurige broek van Street One gekozen, met daarop een top en een superleuk vest van Enjoy met allerlei kleurtjes en een glansdraad. Lettie draagt graag sjaals, dus is er ook een passende sjaal bij gezocht, maar het geheel staat natuurlijk ook leuk met een ketting!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply