Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Linda
  Rate this post

  Over de dag; Linda uit ‘s-Gravendeel is een dag lang lekker in de watten gelegd door allerlei specialisten, die gezorgd hebben voor een verfrissend ander kapsel, passende make-up en mooie kleren en accessoires. Het resultaat: Linda heeft een frisse, nieuwe uitstraling gekregen die toch goed bij haar past. En daarna was er een fotoshoot. Op deze pagina’s kun je zien hoe Linda eruitzag vóór de make-over, hoe de dag zelf verliep en hoe Linda eruitzag na de make-over!

  Haar
  Linda heeft een spectaculaire metamorfose ondergaan: van een klassiek halflang kapsel naar een moderne schuine boblijn met korte lagen aan de achterkant. Om dit te bewerkstelligen, zijn er korte lagen aan de achterzijde gecreëerd met een schuine doorloop naar een lange voorzijde. Ook is er een asymmetrische lok geknipt. De gebruikte basiskleur is Night Red, ingezet in lichte strengen met folies. De kleur is verder ingevuld met Espresso Red Crème om de rode tint naar voren te halen. Na het kleuren is het kapsel afgewerkt met een verstevigende Control Mousse, waarna het is gemodelleerd met een Creator van Maria Nila.

  Visagie
  Voor de metamorfose van Linda is er gebruik gemaakt van de make-up van Malu Wilz en LR Health en Beauty. Om haar huid iets te egaliseren, is een Concealer Stick aangebracht met daarover de Cream Foundation van LR. Bij de ogen is gebruik gemaakt van paarstinten van Malu Wilz, wat mooi tot uiting komt in combinatie met de haarkleur en kleding. Haar wenkbrauwen zijn aangezet met de Perfect Browstyler van LR. De ogen zijn geaccentueerd met een donkergrijze soft eye styler van Malu Wilz en zwarte dramatic look mascara. Op de wangen is gekozen voor een warme blush en voor de lippen de glossy stick Crystal Berry.

  Kleding
  Shirly van Shoeby Puttershoek: ‘Voor Linda hebben wij gekozen voor een jumpsuit, een echte ‘musthave’ van dit moment. Die geeft haar de stoere uitstraling die bij haar past, maar is door het soepel vallende materiaal toch vrouwelijk. Deze jumpsuit is prima te combineren met zowel een geklede blazer, voor bijvoorbeeld een feestje, als met een bikerjasje of een lekker vest voor een meer casual gelegenheid.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply