Rate this post
 • ForYou metamorfose Mandy
  Rate this post

  Even voorstellen: Mandy Herrijgers is 21 jaar, woont in Roosendaal, studeert aan de kunstacademie in Tilburg en heeft een bijbaan bij een bloemist in Roosendaal. Hoe vond je het? ‘Toen ik te horen kreeg dat ik een make-over zou krijgen, was ik erg blij. Normaal draag ik m’n haar altijd vast, en dat was ik helemaal zat. Het werd dus tijd voor verandering. Als klein meisje droomde ik al van lang haar. Bij de make over kreeg ik extensions in, waardoor ik een volle, lange bos haar kreeg. Mijn make-up ziet er normaal vrij basic uit. De visagist heeft me opgemaakt naar aanleiding van het thema ‘Ibiza-look’, wat erg goed gelukt is. Tijdens de fotosessie had ik vooral veel plezier! Ik wil alle lieve mensen die geholpen hebben graag bedanken voor deze leuke ervaring!’

  Haar
  Aangezien Mandy’s haar een mooie kleurhoogte heeft maar enigszins dof, gebruiken wij een Gloss and Tone, een semi-kleuring, die bestaat uit een klein beetje diepte maar voornamelijk glans, om de kleur beter te laten uitkomen. Verder verwerken wij bij Mandy clip-in extensions in het haar, om er een andere dimensie aan te geven. Zodoende worden er van haar eigen haar geen lengtes afgeknipt. Het leuke van clip-in extensions is dat je er tijdelijk een heel andere look mee kunt creëren, en dat je ze er gewoon weer uit kunt halen. De opzet bij Mandy is dat we een beachy Ibiza-look creëren!

  Visagie
  Dewi: ‘Om een beachy Ibiza-look te krijgen, heb ik frisse make-uptinten gebruikt, zoals zalm, peach en roze. Verder heb ik op het wenkbrauwbot, onder de wenkbrauwen, en op de jukbeenderen een highlighter aangebracht om die gedeeltes dus te accentueren. Op de lippen heb ik een koraalkleurige lipstick gebruikt met daaroverheen een doorzichtige lipgloss, om het geheel speelser te maken.

  Kleding
  Agnes van Sjàzz: ‘Voor Mandy heb ik gekozen voor het merk “Mais il est où le soleil?”. Een vrolijke outfit, die ook qua kleur perfect bij haar nieuwe look past. Zoals het merk al zegt: ‘maar waar is de zon?’ Of de zon nu wel of niet schijnt: ik vind haar in deze kleding stralen!’ Alles is van het merk “Mais il est où le soleil?”

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply