Rate this post
 • ForYou metamorfose Marian
  Rate this post

  Even voorstellen; Marian is 52 jaar, woont in Gaanderen en werkt bij de Rabobank als Financieel Adviseur.
  Hoe vond je het?; ‘Ik vond het geweldig! Van het begin tot het eind. Eerst heb ik kleding uitgezocht bij Il Granaio, samen met eigenaresse Manon en kapster Sandra. Op de daaropvolgende dag was er een knip- en kleursessie, waarbij Sandra lok voor lok de krul-kniptechniek toepaste. Weer een week later stond de fotoshoot gepland. Ik werd door visagiste Roxan perfect opgemaakt, waarbij mooi gelakte nagels en wimperextensions niet ontbraken. Daarna werd mijn haar gewassen en gestyled, en toen kon de fotoshoot beginnen. Een enorm leuke ervaring, waarbij we veel hebben gelachen. Voor mij was het één groot feest. En thuis en in mijn omgeving: alleen maar complimenten!’

  Haar
  Marian heeft krullend haar. Om het optimale resultaat uit haar krullen te halen, is het unieke krulknipsysteem van Brian Mc. Lean toegepast. Elke krul wordt in zijn eigen bundel in een curve geknipt. Op deze manier krijgt het haar veel volume en prachtige, luchtig vallende krullen. De basiskleur van Marian is lichter geverfd met een koele blondtint. Daarna is er een folietechniek toegepast met high- en lowlights. Dat geeft een sprankelend resultaat met veel diepte in het kapsel. Voor de styling is er een krullencrème (curllove) in het haar verwerkt en zijn de krullen gedroogd met een diffuser voor een natuurlijk effect. De contouren zijn donker- tabaccobruin ingekleurd.

  Visagie
  Roxan heeft bij Marian gekozen voor een natuurlijke uitstraling gekozen. Zij heeft gewerkt met het merk Malu Wilz. Dit merk benut de kracht van de mineralen voor een vederlichte, nauwelijks waarneembare, maar toch lang houdbare make-up. Voor de nagels heeft Roxan Shellac van CDN gebruikt. Dit is een nagellak die ook echt twee weken blijft zitten. Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen scheuren en geen krassen of doffe nagels. Marian wilde ook graag wimperextensions, zodat zij ‘s ochtends niet meer gedoe heeft met de mascara en een wimperkrultang.

  Kleding
  Manon van Il Granaio: ‘Toen Marian bij ons in de winkel kwam, hebben we verschillende creaties geprobeerd en gelet op haar weelderige haardos. We hebben gekozen voor een stoere en eigenzinnige outfit. De combinatie die Marian aan heeft, is van ons zeer populaire merk Angels Never Die.’

  ForYou Magazine zoekt opnieuw een kandidaat vanaf 20 jaar voor een fantastische metamorfose. Geef je snel op en maak kans op een totale metamorfose!
  Een inschrijfformulier kun je afhalen bijEsther Hairfashion of Il Granaio.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply