Rate this post
 • ForYou metamorfose Marie-José
  Rate this post

  Even voorstellen; Marie-José is 45 jaar, woont in Rosmalen en werkt op de kopieer- en printafdeling van Canon.
  Hoe was je dag?; ‘Het was leuk! Het leek me fijn om eens wat goede tips te krijgen rond kleding en make-up, en die heb ik ook gekregen. Ook is er een heel stuk van mijn haar afgehaald, en heb ik een andere haarkleur gekregen. Ik ben er heel blij mee! Op de ‘voor’-foto heb ik werkkleren aan, en op de ‘na’-foto draag ik chique kleren voor bijvoorbeeld een feestje. Het jasje en de blouse zijn blauw; een kleur die ik niet zelf zou hebben gekozen, maar die me heel goed staat. We hebben de fotoshoot bij de kapsalon gedaan, omdat het buiten al donker werd, en het toch al niet mooi weer was.’

  Haar
  Anouk van Kapsalon Anouk: ‘Marie-José is een vrouw die weinig tijd besteedt aan het haar, dus het moest een gemakkelijk kapsel zijn. Ik heb voor een kort pittig kapsel gekozen, dat ze op twee manieren kan dragen: als stoere kuif of gewoon plat met een schuine lok. Dit laat haar gezicht meer spreken. Voor de kleur heb ik koper-/ roodtinten gebruikt. Een donkere ondergrond met hierdoorheen twee kleuren highlights, zodat er meer pit en diepte in het kapsel komt. Marie-José heeft steil haar, dus ik heb het haar eerst in model geknipt en vervolgens gesneden, zodat het vlotter valt.’

  Visagie
  Véronique van schoonheidssalon Beauté Zoë: ‘Ik ben tot deze keuze qua make-up gekomen, omdat ik gekeken heb naar het kapsel, haar huid en ogen. Ik heb haar ogen wat meer accent gegeven door een donkere eyeliner te gebruiken, een beetje oogschaduw en een natuurlijke lippenstift. Een klein beetje rouge, verder vrij natuurlijk.’

  Kleding
  Regenachtige, koude dagen laten je misschien eerder grijpen naar kleuren als zwart en grijs. Niet doen! Ook vrolijke snoepkleurtjes doen het heerlijk in de winter. Als je humeur dáár geen boost van krijgt… Combineer het met een stoere bikerbroek en je outfit is compleet!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply