Rate this post
 • ForYou metamorfose Marja
  Rate this post

  Even voorstellen; mijn naam is Marja is 62 jaar en woont in MiddelburgHoe vond je het? ‘Geweldig! Ik had gereageerd op de oproep op Facebook, en dacht dat ze een veel jongere vrouw zouden kiezen. Toen bleek dat ik gewonnen had, was dat dan ook een hele verrassing. Het leek me wel spannend en ik dacht: ‘Dat wil ik dan wel eens meemaken!’. Ik was ook benieuwd wat ze met me konden doen, ook al omdat ik kort haar had. Het was leuk om te zien hoe het team met je omgaat, en de samenwerking met de fotograaf was ook plezierig. Het was een gezellige dag, en ik heb ervan genoten. Het was echt een verwendag!’

  Haar
  Vanessa van Kapsalon Dream: ‘Toen ik mevrouw Alewijnse op de Facebookfoto zag, dacht ik gelijk: ‘Bij die huid past een mooie roze tint!’. We hebben uiteindelijk gekozen voor een iets diepere aanzet en de lengte en punten met een warme blondtint van Illumina Color, we hebben folies op de scalp geplaatst met een highlight, en de roze tint van het nieuwe, trendy product Instamatic. Zo hebben we kunnen laten zien dat dit als dunne slice ook heel goed te verwerken is bij elk klanttype. Ik heb het model wat lucht gegeven en de lagen wat korter gemaakt, waardoor het haar minder zwaar valt. Op deze manier ziet het er speelser uit en krijgen we diepte.’

  Visagie
  Femke Boonstra, visagiste bij Kapsalon Dream: ‘Mevrouw Alewijnse krijgt een rosé tint in haar haar, wat prachtig bij haar zal staan. Ze draagt vrij donkere kleding, dus wil ik haar make-up niet te zwaar maken. Ik kies ervoor om het accent op de ogen te leggen. Ze heeft een gouden huidtoon, waardoor veel kleuren haar goed staan. Om er een fris geheel van te maken, werk ik met groen, bruin en goudtinten. De lippen en rouge houd ik vrij neutraal. Ik zet haar wenkbrauwen aan met een wenkbrauwpotlood, zodat het echt om de oogopslag draait.’

  Kleding
  Het was heel leuk om Marja aan te kleden. Na wat doorgepast te hebben, kwamen we op deze mouwloze japon met een bijpassend jasje, waar de schouders iets bloot van zijn. De mouwen kunnen eruit, zodat deze als bodywarmer gedragen kan worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply