4/4 - (1 stemmen)
 • ForYou metamorfose Mireille uit Utrecht
  4/4 - (1 stemmen)

  Even voorstellen, Ik ben Mireille van Wilgenburg uit Utrecht en ik ben 35 jaar. Ik ben Financieel Economisch Medewerker en werk voor Economische Zaken bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, waar ik me bezig­ hou met subsidies rond duurzame energie. Hoe was je dag? Mijn wens om een keer mee te doen aan een metamorfose is uitgekomen! Ik vond het vreselijk spannend! Het resultaat mag er zijn, maar ik moet wennen aan mijn spiegelbeeld. Ik lijk een totaal ander persoon. Zelf had ik deze look nooit zo bedacht qua haar en kleding. Mijn vader, die helaas veel te vroeg overleden is, vond dat ik mij vroeger altijd zo somber kleedde. Veel zwart en zo. Toen hij al ernstig ziek was, begon hij daarover en wenste veel meer kleur en heeft toen ook in de trant van een metamorfose gesproken. Die wens is nu uitgekomen. Ik weet zeker dat hij heel trots en tevreden zou zijn.

  Haar
  Wij hebben Mireille gekleurd met een ombre-techniek om kleurschakering in het haar te krijgen. In haar lok heeft ze meerdere pastelkleurtjes. Omdat ze het erg spannend vond, heb ik niet haar eigen haar in pasteltinten gekleurd, maar met Balmain extensions gewerkt. Deze heb ik in zachtroze, lila en licht koper geverfd voor een speels effect.

  Visagie
  Maaike van kapsalon Haarhoek: ‘Eerst heb ik de gezichtshuid egaal gemaakt met foundation en afgematteerd met poeder. Daarna heb ik een licht lijntje bij de ogen aangebracht, om ze groter te laten lijken. Vervolgens heb ik lichte oogschaduw in natureltinten gebruikt, en een beetje mascara om het af te maken. Ten slotte heb ik een lichte blush op de wangen gedaan voor iets meer kleur in het gezicht, en een naturel gloss op de lippen.’

  Kleding
  Mariam van Shoeby: ‘We hebben samen gekeken naar een outfit die goed bij de persoon zelf past. Mireille had voor de
  metamorfose ander kleur haar dan erna,
  dus uiteindelijk is zelfs de outfit daarop aangepast. Omdat het kapsel al heel sprekend en opvallend is, hebben we ervoor gekozen om de kleding rustig te houden en niet voor prints te kiezen. Stoer, maar toch vrouwelijk! De kledingstukken zijn los van elkaar ook weer gemakkelijk te combineren en zitten comfortabel.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply