Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • ForYou metamorfose Nynke
  4/4 - (1 stemmen)

  Even voorstellen: Nynke Bolkestein is 39 jaar, heeft een baan als WOZ-taxateur en woont met haar man en kinderen (6 en 7 jaar) met veel plezier in Nesselande. Hoe was je dag?; ‘Leuk! De metamorfose was een heel avontuur en een echte ‘out of the box’-ervaring. Ik had al eerder tegen Marscha van Shoeby gezegd: ‘Pak jij eens wat nieuws voor me, want anders pak ik toch weer hetzelfde.’ Toen ze me later vroeg voor de metamorfose, was ik dus meteen enthousiast. Zo’n kans krijg je maar één keer! Marscha heeft leuke kleding voor me uitgezocht die ik zelf nooit zou hebben gekozen. Ik maakte me van tevoren enigszins zorgen over de kapper. Mijn moeder was zelfs bang dat mijn haar knalrood en heel kort zou worden. Ik ben nu reuze blij met mijn kortere, blonde haar en met mijn nieuwe kledingstijl. De fotoshoot was ook erg leuk. Een hele ervaring om een keer model te mogen zijn. Ik heb veel lol gehad met de fotografe tijdens de shoot, die bij de Zevenhuizerplas plaatsvond. Tot nu toe heb ik alleen maar positieve reacties gekregen op mijn nieuwe ‘look’!’

  Haar
  We hebben ervoor gekozen om het haar met een 3D-techniek te knippen: het haar uitdunnen op 3 verschillende plekken, namelijk op de aanzet, op het middenstuk en in de punten. Hierdoor ontstaat er meer beweging en volume in het haar. Deze techniek kunnen we bij ieder kapsel toepassen. We hebben verder het haar ‘gesmucht’. Dit is een nieuwe techniek die in Amerika een echte hit is. Smuchen is het haar oppoetsen. Het haar wordt licht in 7 minuten tijd! Daardoor is er weinig uitgroei en blijft het natuurlijk. Dit haar is dun van nature. Door dicht bij de eigen kleur te blijven, lijkt het haar voller.

  Visagie
  De trend voor de zomer zijn zachte, frisse kleuren. De ogen blijven rustig en natuurlijk. De lippen mogen knallen! In dit geval hebben we zowel de ogen als de lippen rustig en natuurlijk gehouden. We hebben ervoor gekozen om kleuren te gebruiken die in haar kleding terugkomen.

  Kleding
  Nynke kwam binnen als klant en wilde een nieuwe outfit. Ze zag er gewoontjes uit in een jeans met een felgekleurde sweater en een staartje. Ze houdt van felle kleuren, maar die hadden we niet in de collectie. Ze heeft van alles gepast, want dat wilde ze wel, maar vond het niet echt wat voor zichzelf. Ze heeft haar eigen stijl gekocht. Een paar dagen later heb ik haar opgebeld met de vraag of ze een metamorfose wilde. Ze vond het heel leuk. Ik heb haar toch in de kleuren gekleed die haar zo mooi stonden. Resultaat: een prachtige vrouw in plaats van een meisje met een jeans en een staartje.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply