Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Pascale
  Rate this post

  Even voorstellen; Pascale uit Tilburg: ‘Met mijn kleine budget wil ik er toch graag verzorgd uitzien. Nu ik 53 ben, is dat voor mij een extra uitdaging. Maar hoe doe ik dat zonder me te verstoppen in wijde kleding of een braaf kapsel? Na een ernstig ongeluk heb ik mijn leven een nieuwe wending moeten geven. Vallen en opstaan en voorzichtig de draad weer oppakken. Mijn levensvisie: ‘verander de wereld en begin bij jezelf’. Dat is de reden waarom ik me inzet als vrijwilligster voor de wijk Jeruzalem, waar ik woon. Wanneer alles zich positief blijft doorontwikkelen, kan ik weer gaan uitkijken naar een betaalde parttime baan en dat zou een hele winst zijn. De metamorfose vind ik spannend en geeft mij een feestelijk gevoel. Ik voel me een dankbaar mens!’

  Haar
  We hebben de nieuwe coupe van Pascale verdeeld in twee lagen. De onderlaag is asymmetrisch kort geknipt en de bovenlaag is daaraan omgekeerd asymmetrisch lang overheen gesneden. In deze lange bovenlengtes is met een choptechniek textuur in het haar aangebracht, om het zo zacht mogelijk te laten uitlopen. Onder de lok is de onder-cut doorgetrokken tot een zeer kort pony’tje, omdat Pascale brildragend is. Door de aanzet een diepwarme, chocoladebruine tint te geven, creëer je diepte en textuur in haar nieuwe coupe.

  Bril
  De nieuwe bril van Pascale is van het merk icBerlin. Deze nieuwe lijn is supervrouwelijk en sluit geweldig aan bij het huidige modebeeld van ‘groot’ en ‘rond’. De kleur is uitgezocht voor Pascale en past goed bij de huid- en haarkleur. Deze grote bril geeft Pascale een supersexy uitstraling! De bril is gemaakt van de hoogste kwaliteit Japans acetaat (95% katoen, dus een bijna volledig natuurproduct) en de speciale icBerlin veerconstructie.

  Kleding
  Pascale draagt, geheel volgens de laatste trend, een blend van rozetinten. We kozen een vrouwelijke, speelse jas en een wijduitstaande rok van het merk Ted Baker. Dit Engelse merk gebruikt grote prints, maar let tegelijkertijd ook op kleine details. Zo is de print van de rok terug te vinden aan de binnenkant van de kasjmier-wollen jas. De blouse is van het merk Oui, hooggesloten met een strik waarop een Bthree blazer van zacht en soepel materiaal is afgewerkt met lange vezels. De zijde shawl is van het merk Stroke.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply