Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Renée
  Rate this post

  Even voorstellen; Renée is 30 jaar, woont in Nijmegen en werkt als junior marketeer en grafisch vormgever.
  Hoe was je dag? ‘Het was heel leuk! Ik was wel benieuwd wat voor kleren ze voor mij zouden uitkiezen, en de mensen van Shoeby wisten al snel wat mij goed zou staan. En alles was er ook gelijk in mijn maat. Ideaal! In mijn haar is een pony geknipt, en m’n haar is ook gekleurd. Verschillende mensen in mijn omgeving hebben al gezegd dat ze het mooi vinden staan. Ook een fotoshoot was een leuke ervaring. We zijn al met al een hele dag bezig geweest, maar het was een leuke dag.

  Haar
  Een echte blonde meid met highlights… Wij wilden haar meer power geven. Door een pony te knippen, geeft dat meer karakter aan het kapsel. De lengte hebben wij zo gelaten omdat het een perfecte lengte is om verschillende stylingvarianten mee te creëren. Toch wilden wij de natuurlijke look behouden en hebben daarom gekozen voor een donkere inkijk, aflopend naar lichtere punten. Stylingadvies: versteviging voor het behoud van het kapsel en voor de bescherming tegen de hitte van de föhn. We hebben het haar gepolijst voor de glans, gekruld met een ISO tang en afgelakt met haarspray.

  Visagie
  Een nieuwe coupe of haarkleur? Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe ‘make-up-look’ bij. Zorg ervoor dat je na de dagcrème de juiste foundation opbrengt die de onevenheden in je gezicht camoufleert. Daarna breng je met een kwast een transparante poeder op, zodat je de kleur van de foundation behoudt. Om de ogen te laten spreken kun je het beste 3 verschillende tinten oogschaduw gebruiken. Gebruik de donkerste kleur voor het ooglid, de middelste kleur gebruik je voor de lijn rond de oogkas, de lichtste kleur gebruik je als highlight onder de wenkbrauw.

  Kleding
  Lisette van Shoeby: ‘Renée draagt vaak zwart, en wilde wel eens een keer wat anders, met meer kleur. Ze kwam al snel tot de outfit in een lichtere kleur die ze aanheeft voor de fotoshoot. Ze was er gelijk weg van, dus we waren snel klaar met kiezen. De gehele outfit, jeans, topje, vest, schoenen, sjaaltje en riem, zijn van het Shoeby damesmerk Eksept.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply