Rate this post
 • ForYou metamorfose Roswitha
  Rate this post

  Roswitha is 29 jaar, woont in Drachten en werkt als administratief ondersteuner in de zorg. Hoe vond je het? ‘Het was superleuk! Ik had altijd al een keer een metamorfose willen ondergaan, en dit was een mooie gelegenheid. Ik ben er ook helemaal blanco ingegaan: ‘Doe maar wat jullie willen!’. Bij de kledingzaak ben ik heel gastvrij ontvangen. Normaal ben ik niet zo modebewust, dus het was heel leerzaam om anderen met een frisse blik naar mij te laten kijken, en ik heb ook nuttige informatie gekregen. Zo blijk ik een herfsttype te zijn. Het hele metamorfoseteam was trouwens leuk om mee samen te werken. Ze hebben goed gekeken naar hoe ik ben, en hebben daarop ingespeeld. Van mijn haar is een flink stuk afgehaald, zodat ik nu een vlot kapsel heb. En een fotoshoot was ook nieuw voor mij. Normaal sta ik liever achter de camera, maar dit was ook een leuke ervaring…’

  Haar
  ‘Roswitha kwam binnen en was overal voor in. We hebben eerst goed naar haar gezichtsvorm en huidskleur gekeken, maar ook naar de tijd die zij ‘s morgens heeft om het voor zichzelf zo gemakkelijk mogelijk te houden. Bij een herfsttype passen warme tinten. We hebben gebruik gemaakt van de nieuwste kleurtechniek ‘painting’. Er zijn kleuren gebruikt voor het ‘ton sur ton’-effect.’

  Visagie
  ‘Bij de make-up hebben we gebruik gemaakt van aardetinten en een vleugje groen. Deze beide passen goed bij haar huid en haar. Het accent hebben we op haar mooie ogen gelegd. Met een beetje brons rouge op haar wangen en wat pastel lipgloss is ze er helemaal klaar voor!’

  Kleding
  ‘De lange jurk van Ilse Jacobsen is een musthave voor deze zomer. Mooie soepelvallende viscose in tinten die prachtig staan bij de nieuwe haarkleur van Roswitha. Voor een frisse zomeravond kun je de sjaal ook als stola om je schouders slaan. De espadrilles / sandalen zijn van Fred de la Bretonière. Bij de mouwloze jurk zijn het horloge van Ikki en armband van Noosa echte blikvangers. Een sportieve set van Anna Scott met glittervestje en tye dye T-shirt met hippe schoenen van Maruti in een mooie dotprint.’’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply