Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Sonja
  Rate this post

  Even voorstellen; Sonja is 35 jaar, woont in Brielle en is pedagogisch medewerker. Hoe vond je het?; ‘Ik heb veel make-overs gezien in andere bladen, en toen ik de oproep van ForYou Magazine zag, dacht ik: ‘Dat lijkt me nou ook wel eens leuk voor mezelf’. De kapster vroeg eerst wat ik per se níet wilde. Nou, ik wilde niet heel kort haar hebben, maar verder heb het allemaal op me laten afkomen. En hoewel mijn haar inderdaad lang is gebleven, heb ik toch een heel ander kapsel gekregen, met laagjes en een andere kleur. Ik vond het allemaal prima! Ik stond even helemaal in het middelpunt van de belangstelling, en voelde me op die dag echt een model. Heel leuk!’

  Haar
  Jeanette van Kapsalon de Kapper: ‘Sonja heeft prachtig lang, dik haar, en gaf aan best heel blij te zijn met de lengte. Logisch, want het is dik, gezond lang haar. De kleur die mevrouw nu heeft is haar eigen haarkleur met daardoorheen lichtblonde highlights. Ik heb een S’ombre in haar haar gemaak: een ombre met hier en daar toch wat highlights erdoorheen. Een ombre is een kleuring die van donker heel geleidelijk steeds lichter wordt en uiteindelijk blond in de punten. Een mooie kleuring voor lang haar. De aanzet van het haar heb ik middenbruin gemaakt, een kleur daartussen donkerblond, en de punten heb ik blond gemaakt. Deze kleuren heb ik helemaal door elkaar heen geblend, zodat er geen rand in komt, maar het helemaal van donker naar licht overloopt.

  Het lange haar was helemaal op één lengte. Ik heb er flink wat lagen ingeknipt voor vo­lume en de voorste plukken op kaaklengte geknipt, zodat het allemaal nog voller valt. Tot slot heb ik de krultang erdoorheen gehaald, zodat de lagen goed tot hun recht komen.’

  Visagie
  Ramona van Ramona professional visagie studio: ‘Ik heb de make-up afgestemd op de kleding van Sonja. Eerst heb ik gezorgd voor een natuurlijke basis, en daarna heb ik het mintgroen van het vestje gebruikt. Verder heb ik een heldere kersenkleur gebruikt voor de lippen voor een stralend, fris effect.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply