Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Tea
  Rate this post

  Even voorstellen; Tea: ‘Wat een leuke verrassing dat ik uitgekozen ben voor de metamorfose! Dit was altijd al een wens van mij. Bij Aline Fashion ben goed geadviseerd, waardoor ik een heel andere uitstraling kreeg. Ik mocht verschillende complete outfits passen, maar deze springt eruit. Prachtig om te zien welke modellen en kleuren goed bij mij passen. Dankjewel Aline!
  Dan naar Xpressive Kappers in Drachten. Sigrid heeft gelijk een beeld in haar hoofd van hoe ik eruit zal zien met een nieuw kapsel en make-up. Dat vind ik erg knap. Terwijl de verf inwerkt, word ik opgemaakt. Mijn dochter roept ‘Je ziet er prachtig uit!’, maar zonder bril zie ik dat niet goed. Als ik klaar ben, zet ik mijn bril op en is de verrassing groot: ben ik dat? Thuis vinden ze het prachtig! Bedankt allemaal voor deze bijzondere ervaring.’

  Haar
  Bij Tea krijg ik de vrije hand. Ik begin met een kleuradvies en kijk goed wat bij haar past. Koele kleuren staan haar het mooist. Van zichzelf heeft Tea al een mooie grijstint, maar er kan wat meer nuance in. Door middel van highlights en lowlights in een koele kleur frissen we haar haar op. Met knippen breng ik er wat meer vorm in, zodat de volume goed verdeeld naar de vorm van haar gezicht. Het in model brengen van dit kapsel is niet moeilijk en het maakt haar stralend.

  Visagie
  Ik begin met een lichte foundation en blush. Haar ogen zet ik aan met een antraciet matte oogschaduw, wat mooi bij haar huidskleur past. De lippenstift is een gedempte kleur, wat ook weer mooi in het geheel past.

  Kleding
  In het voorgesprek gaf Thea aan, dat ze meestal kiest voor gemakkelijke, comfortabele kleding. Voor de metamorfose hebben wij daarom iets heel anders gekozen: een outfit die zowel feestelijk als gekleed of sportief gedragen kan worden. Maar dan wel met het comfort dat Thea gewend is. De blazer en de jurk van Kyra&Ko zijn van een nieuw materiaal: scuba. De stof blijft in model, zodat je er de hele dag tiptop uitziet. Tijdens de kleurenanalyse bleek, dat Thea een koel zomertype is. Daarom hebben wij voor een reeks van modische grijs-groene tinten gekozen. De laarsjes zijn van ViaVai, de mantel is van Lanius, met duurzame, biologische materialen. De sjaal is van Beck Söndergaard; Deens design.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply