Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Toos
  Rate this post

  Even voorstellen; Ik ben Toos Mens, 55 jaar, gescheiden en moeder van Marcel en Melissa. Ik ben full-time werkzaam bij de Politie Zeeland West Brabant. Toen ik de Facebookactie van mrs. Grey had gewonnen, werd ik gelijk nieuwsgierig hoe het zou gaan worden. Ik had er erg veel zin in! Ik ben deze dag relaxed en openminded ­ingegaan. Ik wist niet wat te verwachten, maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Door de behandeling en de wijze waarop iedereen met me omging, voelde ik me heel speciaal. Het resultaat is verbluffend! Ik wil iedereen die aan deze metamorfose heeft meegewerkt heel hartelijk bedanken voor de onvergetelijke dag. Het was een superervaring. Bedankt!

  Haar
  Het haar van Toos is fijn van structuur, dus hebben we gekozen voor een wat korter, pittig kapsel met het volume op de juiste plaats. Wat kleur betreft is grijs / zilver dé haarkleur in 2015 voor elke leeftijd. Grijs is het nieuwe blond! Toos is eerst opgelicht met uiteraard fibreplex in het recept. Daarna hebben we gekozen voor de tinten silvergrey met slategrey en ice.

  Visagie
  De make-up hebben we in de grijstinten ­gehouden. Hiervoor zijn weer verschillende zilver / grijstinten gebruikt. Als basis zit er een lichtzilveren tint op en aan de arcadeboog een antracietkleur. Omdat we de ogen niet al te donker hebben gemaakt, mochten de lippen er best fel uitkomen. Hiervoor is een bordeauxrode / warmbruine kleur gebruikt, helemaal passend bij de herfst en winter.

  Kleding
  Allereerst ziet Toos er fantastisch uit met haar nieuwe look. Bij grijs haar verandert de kleur qua kleding: lila, fuchsia en azuurblauw, gecombineerd met zwart, is voor haar nu echt dé kleur. Voor deze metamorfose hebben wij uitsluitend zwart gebruikt, wat haar nieuwe look goed naar voren doet komen. Het jurkje is van Elsewhere van een zeer aparte stof, met een truitje erop van Sjàzz zelf. Het is kort aan de zijkant, waardoor haar taille beter uitkomt. Natuurlijk maken wij deze weer op maat wen in diverse kleuren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply