Rate this post
 • ForYou metamorfose van Martine
  Rate this post

  Even voorstellen, Martine is 35 jaar, woont in Smilde en heeft een eigen administratiekantoor. Bovendien werkt ze bij een automatiseringsbedrijf. Hoe was je dag? ‘Het was een bijzondere ervaring! Tegen het aanbod van een metamorfose zeg ik geen ‘nee’. Elke vrouw wil dit toch wel een keer? Ik heb me lekker laten verrassen en verwennen, en alles draaide even om mij. Geweldig! Eerst heb ik kleren gepast die ik zelf niet gekozen zou hebben, en een dag later is mijn kapsel onder handen genomen, en werd de visagie verzorgd. Mijn omgeving, ikzelf ook, moest wel even wennen aan mijn nieuwe haarkleur, want ik had donker haar, en dat is nu veel lichter geworden. Voor de fotoshoot zijn we naar Het Blauwe Meer gegaan. Het was een topdag!’

  Haar
  ‘Zolang het maar niet opgeschoren wordt, vind ik alles prima!’ vertelde Martine mij gelijk. Dat is duidelijk en gemakkelijk. Ze had een donkere egale kleur. Dit is leuk voor de winter, maar nu de lente eraan komt, mag het wel wat vrolijker. Ik heb ervoor gekozen om de uitgroei wat intenser en donkerder van kleur te houden, en de punten lekker licht in een beige tint. Hierdoor creëer je diepte in het haar en warmte in het gezicht. Doordat Martine het nu in een kuif kan dragen, geeft het een vlammend en speels effect. Draagt ze het wat platter, dan is de kleur wat kalmer.

  Visagie
  Martine heeft een mooie, rustige huid en mooie, grote, blauwe ogen. De huid heb ik iets frisser en egaler gemaakt door een dun laagje foundation te gebruiken. Om de ogen eruit te laten springen, heb ik een smokey eye gemaakt met zwart. Onder de ogen heb ik een lijntje tot de helft getekend en uitgeveegd. Zo creëer je daar hetzelfde schaduweffect als op de oogleden. Door de zwarte kleur spreken haar ogen nog meer! Ik heb de jukbeenderen iets aangezet met een blush, voor een gezonde blos. De lippen heb ik rustig gehouden met een oud-roze kleur gloss.

  Kleding
  Martine is een vrouw met een stoere inslag en een mooi, rechtmatig, slank figuur. Wij hebben gekozen voor een gebleekte denim van Zizo met originele knoopjes in de voorsluiting. Martine kan goed een denim met iets verlaagd kruis dragen. Deze geeft iets stoers aan haar look. Hierop draagt zij een mooie, ruimvallende blouse van Tramontana met een uitgewerkt gilet van Dept. Het gilet is smal gesneden en zorgt ervoor dat haar taille versmald wordt over de ruimvallende blouse. De laarzen met blokhak zijn van Bullboxer. Martine voelde zich supervrouwelijk en merkte wat een hakje onder je laarzen doet met je houding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply