Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose van Miranda
  Rate this post

  Even voorstellen, Miranda is 45 jaar, woont in Oud-Beijerland en werkt als ­alfa-hulp. Hoe was je dag? ‘Hartstikke leuk! Ik zag de oproep staan op Facebook, en het leek me wel leuk om er eens een keer heel anders uit te zien. Ik wilde alleen niet heel kort haar hebben, en daar is dan ook rekening mee gehouden. Ik had lichtblond haar, en mijn haar is nu in allerlei kleuren. Ik heb ook leuke kleren gevonden bij de kledingzaak, en na de metamorfose heb ik geposeerd voor de fotoshoot bij de kapsalon. Dat was ook leuk om te doen! Ik heb al aardig wat leuke reacties gehad uit m’n omgeving over mijn nieuwe uiterlijk.’

  Haar
  Het haar was erg warm geelblond met een donkere uitgroei. Bij haar gezicht staan koele tinten beter. Daarom hebben we de rand mat bruin gemaakt, wat haar bruine ogen mooi deed uitkomen. De rest van haar haar hebben wij ice blond gemaakt met een speelse, pastelroze lok. Hip en mooier bij haar gezicht. Er zijn lagen geknipt voor de volume en een nonchalante pony voor een modern effect. We hebben het haar gestyled met diverse producten van Sebastian voor een mooie finish en het behoud van haar haar.

  Visagie
  We hebben voor een mooie dagmake-up gekozen. De mooie, neutrale tinten passen perfect bij de kleding. De lippen hebben we een lichte kleur gegeven, zodat de ogen het mooiste uitkomen.

  Kleding
  Voor de kleding van Miranda hebben we gekozen voor het Deense merk Masai. Het is een merk voor de vrouw die van mooi en comfortabel houdt. Masai gebruikt vriendelijke stoffen en kleurrijke prints.
  De collectie is ruim gesneden, maar laat een mooie taille zien. De schoenen zijn van het merk Loints of Holland. Deze schoenen zijn mooi door hun eenvoud. Kopers krijgen niet alleen een mooie comfortabele schoen, maar kopen ook een product dat milieuvriendelijk en duurzaam is gemaakt. De ketting en armband zijn van het merk Zsiska. Het designteam van Zsiska ontwerpt unieke fashionsieraden die met de hand worden gemaakt van kunsthars in combinatie met andere materialen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply