Rate this post
 • ForYou metamorfose van Nancy
  Rate this post

  Even voorstellen, Nancy is 37 jaar, woont in Herkingen en werkt op een ­sales-afdeling. Hoe was je dag? ‘Leuk, absoluut. Ik had de poster met de oproep gezien bij de kapper en het leek me grappig om een keer mee te doen. Het is interessant om je eens uit je comfortzone te laten halen en anderen aan de slag te laten gaan met hoe ze je jou zien. Zo heb ik kleren aan die voor me uitgezocht zijn die ik nooit zelf zou hebben gekozen, maar die me toch goed staan. Ik heb alles lekker over me heen laten komen. Ik voelde me voor die paar uur echt even een diva’tje! De ‘na’-foto is gedaan voor een oude deur in Brielle. De shoot trok veel bekijks van voorbijgangers… Dat was een leuke ervaring!’

  Haar
  Nancy had een bruine haarkleur die wat vaal geworden was. De basiskleur hebben we helemaal ingezet met een mooie chocolade­bruine kleur, om de glans weer in het haar te brengen. Om de kleur  helemaal anders te maken, hebben we gekozen voor dé haartrend van komende zomer: de balayage.
  Dit is een free-hand paintingtechniek waarbij je uit de losse hand lichtere punten en lichtere schakeringen in de lengten van het haar maakt. Dit geeft het haar diepte en geeft een leuk sun-kissed effect. Daarna gaven we Nancy een rechte, speelse pony. Voor de styling hebben we gekozen voor losse, grove, uitgezakte krullen.

  Visagie
  Voor Nancy heb ik uiteraard gekozen voor een natuurlijke basis, geheel aangepast aan haar eigen huidkleur, die ik opgewarmd heb met een matte bronzepoeder om haar een sun-kissed uitstraling te geven bij haar Ibiza-style kleding. Dit heb ik opgefleurd met een touch of Coral op haar wangen. Langs haar wimpers heb ik gekozen voor een dunne liner in een coole paarstint, en voor de onderwimpers in een lavendelkleur. Voor de lippen heb ik gekozen voor een lichte, warme tint, ook weer in dezelfde roze / Coral tint.

  Kleding
  We hebben voor Nancy kleding uitgezocht op de vrouwenmodeafdeling. Nancy draagt een kaftan van voile-stof van het merk B-Loved, een jackje van kalfsleder en een broek van Zerres.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply