Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose van Patricia & Lisa
  Rate this post

  Even voorstellen, Patricia is 47 jaar, woont in Doornenburg en werkt als EVV-er in een verzorgingshuis. Haar dochter Lisa is 21 jaar, woont in Huissen en werkt als wijkverpleegkundige in de thuiszorg. Hoe was jullie dag? Patricia: ‘Toen we hoorden dat we ons konden opgeven voor een metamorfose, leek ons dat superleuk: een moeder-dochter-metamorfose! Zo’n kans krijg je niet snel weer, dus we hebben deze gelegenheid met beide handen aangegrepen.’ Lisa: ‘Ik was eerst bang dat ik mijn lange haar zou kwijtraken, maar dat viel reuze mee. Het was eerst blond en nu donker, en dat was even wennen voor degenen die mij kennen, maar ze vinden het mooi staan.’

  Patricia
  Voor Patricia hebben we gekozen voor een disconnectie op de bovenpartij en korte lagen aan de zij- en achterkant, waardoor het haar voor haarzelf gemakkelijk in model te brengen is. De basis van de kleur is een bruintint, en in de lok en bovenpartij folies met twee verschillende tinten. Voor de make-up is met groene tinten gewerkt die ook in haar shirt terugkomen, net als de lippenstift. De kleding is van de nieuwe ­collectie van Vera Moda.

  Lisa
  Voor Lisa hebben we aan de voorkant wat meer lagen gemaakt, waardoor het haar wat luchtiger valt, zodat zij het ook nog gemakkelijk kan opsteken. We hebben het haar eerst voorbehandeld omdat het blond was. Daarna hebben we het met een warme, donkerblonde tint ingekleurd en folies over de bovenpartij gezet, voor een wat speelser effect. De make-up bestaat uit smokey-eyes, waardoor haar mooie grote ogen goed tot hun recht komen, met een subtiel lipglossje. De kleding is van de nieuwe collectie van Vera Moda.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply