Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • ForYou metamorfose van Vera
    Rate this post

    Even voorstellen, Vera is 22 jaar, woont in Ermelo en werkt daar als toezichthouder bij het zwembad. Ook volgt ze een studie Fotografie bij Landstede in Zwolle. Hoe was je dag? Eigenlijk ging ik naar de zaak met de gedachte dat mijn haar wel een stuk korter zou worden gemaakt, maar ik heb mij daar totaal in vergist! Ik ben echt verrast. Het was een lange dag. Manon heeft veel tijd besteed aan mijn haar. Het is prachtig geworden! Ook de visagie is erg goed gedaan. De kleuren die zijn gebruikt, passen bij mijn gezicht en ook bij de kleding. Ik kan met zekerheid zeggen dat het een geslaagde make-over was. Ik ben echt blij met het resultaat!

    Haar
    Toen Vera binnenkwam, had zij een heel warme, egale kleuring in het haar. Omdat dit te warm was voor haar huidskleur, hebben we de basis wat matter gemaakt. Om het geheel wat stoerder te maken, zijn er highlights geplaatst, en zijn de lengtes en punten opgelicht. Qua model hebben we zoveel mogelijk van de lengte bewaard en gekozen voor een lok met voor een speels effect.

    Visagie
    Voor de make-up hebben we een basistint aangebracht om de huidskleur wat meer te egaliseren, omdat Vera toch wel wat sproetjes heeft. We hebben bij de ogen de make-up wat feller gemaakt om het allemaal wat vrolijker te maken en om wat anders aan Vera te laten zien, want ze draagt zelf veel zwart rond haar ogen. De rest hebben we natuurlijk gehouden met lippenstift en rouge. Ook haar wenkbrauwen zijn wat meer aangezet, want die waren vrij licht. Een nieuwe Vera!

    Kleding
    Arianne Vos van WE Women: ‘Wij hebben gekozen voor een vrouwelijke look met mooie materialen en goede pasvorm. We hebben er rekening mee gehouden dat alle items ook los van elkaar goed te combineren zijn. Het jasje is iets korter, waardoor haar taille extra wordt benadrukt. Omdat het jasje mooi in de taille valt, is dit ook goed te combineren met een jurk of rok. De kleur en print van de blouse breken het geheel en passen goed bij haar nieuwe look. De blouse kan ook gedragen worden op een jeans.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply