Rate this post
 • ForYou metamorfose Wendy
  Rate this post

  Even voorstellen; Wendy woont in Rotterdam en werkt op de zorgambulance.
  Hoe vond je het?
  Wendy: ‘Ik vond het mooi! Ik zag de oproep staan op Facebook, en ik dacht ‘Ik ga de gok wagen’, ook al zag ik mezelf niet winnen. Maar ik won wel! Dat was een hele verrassing. Ik was benieuwd hoe ik eruit zou zien als anderen me een heel ander uiterlijk zouden geven. En dat is gelukt! Zo heb ik krullen gekregen, terwijl ik die van mezelf niet heb. Ik was wel wat nerveus tijdens de metamorfose, want ik wist niet wat ze allemaal zouden gaan doen. Maar het was een mooie ervaring en ik ben helemaal in de watten gelegd!’

  Haar
  We wilden dat het model er wat vlotter ging uitzien zodat, als ze vrij is, met een beetje make-up en prachtige lippen er al heel anders kan uitzien. Haar haarkleur was vaal en flets. Dit hebben we met een donkere uitgroei en lichtere punten opgefrist, zodat het meer spreekt in haar gezicht.

  Kleding
  We hebben in ieder geval voor iets stoers gekozen, omdat dat net wat meer boost zou geven aan haar persoonlijkheid, en blauwtinten bij haar prachtige blauwe ogen. Het is een prachtige meid met haar nieuwe haar en outfit!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply