Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Willemien
  Rate this post

  Even voorstellen; Willemien is 45 jaar, woont in Zeijerveen en werkt op het secretariaat van een GGZ-instelling voor verslavingszorg. Hoe vond je het? ‘Heel leuk! Na 20 jaar thuis bezig te zijn geweest met het zorgen voor onze 4 kinderen, heb ik sinds kort weer een baan, en een metamorfose leek me goed passen bij deze nieuwe start. Het was dan ook een mooie verrassing dat ik gewonnen had. Voor mijn haar is een kleur gebruikt die ik zelf niet gekozen zou hebben, maar die goed staat bij m’n huid, en de kleur van de make-up accentueren mijn ogen. Bij de kledingzaak wilden ze mij een lange zomerjurk laten dragen, en die stond ook goed. De fotoshoot was de kers op de taart; ik had zoiets nog niet eerder meegemaakt. Het was erg leuk om eens een metamorfose te ondergaan: alles draaide echt even om mij…’

  Haar
  De enige wens van Willemien was dat ze haar haar nog achter haar oren kon dragen. Dat lukt nu ook nog. Ik heb het haar bij de oren korter geknipt, maar wel een speels piekje voor de oren gehouden. Dit kan ze achter haar oren schuiven. De lengte bovenop heb ik behouden, maar de nekpartij heb ik wel flink ingekort. Dat maakt het kapsel pittiger. Ze had een egale donkere haarkleur, en die heb ik een lichter gemaakt. Dit geeft haar meer warmte in haar gezicht. Ik heb met verschillende beigetinten gewerkt, waardoor het een natuurlijk resultaat geeft.

  Visagie
  Zelf draagt Willemien altijd een hard blauw lijntje rond de ogen. Ik heb die kleur vervangen door donkergroen. Doordat ze groen-bruine ogen heeft, worden haar ogen vriendelijker. Het viel haar zelf ook op dat haar ogen nu meer warmte uitstralen. Blauw is een koele kleur; dat maakt snel hard. Groen- en aardetinten zijn warme tinten; dat verzacht de oogopslag. Bij haar heb ik iets van een schaduw gecreëerd onder de ogen, om haar ogen groter te laten lijken.

  Kleding
  Je ziet nu, zeker met het mooie weer, veel lange jurken, en we hebben Willemien dan ook een paar van deze jurken laten passen. De eerste jurk die we haar lieten passen, is het uiteindelijk ook geworden voor de fotoshoot. Ze zei meteen: ‘Dit is het helemaal!’. Willemien draagt er sandalen onder, maar je kunt de jurk ook sportief dragen met sneakers eronder.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply