Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Yannick
  Rate this post

  Even voorstellen; Yannick: ‘Hallo, mijn naam is Yannick. Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend in Arnhem. Ik werk in de horeca en als schoonheidsspecialiste. Ik vond het erg leuk om aan de metamorfose mee te doen. Mijn haren waren toe aan een frisse kleur- en knipbeurt. Ik ben superblij met het eindresultaat; vooral de mooie kleurtechniek. Ook vond ik het leuk om een keer helemaal gestyled te worden.’

  Haar
  Bij Yannick hebben we de balayage-techniek toegepast. Esmee heeft de kleuren bij Yannick koel gehouden. Omdat ze een koel type is, staat dat mooi in haar gezicht. Het voordeel van de techniek is dat het gemakkelijk te onderhouden is, en je krijgt niet zo snel last van een echte uitgroei. Bij de techniek worden geen folies gebruikt. Je veegt met de kwast / kam de verf op de haren en laat het mooi verlopen naar de punten. We zijn begonnen met een donkere uitgroei te kleuren met verf en hem dan zo natuurlijk mogelijk door te laten lopen naar de punten, die we daarna ingezet hebben met een matblonde tint.

  Visagie
  Yannick heeft een mooie oogopslag en grote ogen, waardoor het meteen spreekt als je daar make- up op aanbrengt. Bij Yannick heeft Esmee hier ook gekozen voor koele kleuren, beginnend met een oogschaduw en daarna de eyeliner. Haar wimpers zijn mooi lang van zichzelf, dus heb ik alleen mascara aangebracht en bijpassende foundation met een mooie blush. Haar lippen mochten best een beetje knallen, dus heb ik daarbij gekozen voor een koele, rode kleur. Ik heb gewerkt met het merk Malu Wilz.

  Kleding
  Toen Yannick bij ons in de winkel kwam, had ik de set die zij aan heeft al voor haar in gedachten. Na het passen van andere creaties kozen wij unaniem voor deze set: een combinatie van chic en stoer. De set die Yannick aan heeft, is van ons nieuwe merk Junona.

  Schoonheids­behandeling
  Bij Yannick heb ik een ontspannen schoonheidsbehandeling gegeven, waardoor ze daarna met de fotoshoot kon beginnen. In de schoonheidssalon werk ik met Rosel Heim; een fijn merk vind ik zelf, met voor ieder huidtype wat wils. Het is een fijn, natuurlijk product. In onze salon bieden we schoonheidsbehandelingen aan, met variatie, wat je maar wilt. Daarnaast zijn ook alleen losse behandelingen te boeken als je alleen even komt voor een knipbeurt.


  ForYou Magazine zoekt opnieuw een kandidaat vanaf 20 jaar voor een fantastische metamorfose. Geef je snel op en maak kans op een totale metamorfose!
  Een inschrijfformulier kun je afhalen bij Esther Hairfashion of Il Granaio.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply