Rate this post
 • Fotografie van champignon tot beton
  Rate this post

  Allround fotograaf Gert Schutte fotografeert net zo gemakkelijk een culinair gerecht in zijn studio in Almere Stad of bij jou in de horecakeuken. Als Almeerder van het eerste uur heeft hij veel beton en architectuur gefotografeerd tijdens de opbouw van de stad. Het Almeerse Stadsarchief beheert al zijn beeldmateriaal, van champignon tot beton en natuurlijk alles wat daartussen te fotograferen is.

  Gert werkt voor bedrijven, overheid en particulieren. Denk eens aan een bruidsreportage, zwangerschapsserie of een baby fotoshoot. Familiefoto’s in ieder formaat, glamourreportages voor hem of haar. Als dierenliefhebber staat de dierenfotografie bij Gert hoog in het vaandel. Dat kan in de studio, maar net zo gemakkelijk in de natuur. Kijk eens op de website voor voorbeelden. Maar ook voor een portret, voor familie of gewoon voor bij jezelf aan de muur, voor social media of een ‘smoelenboek’ voor bedrijf of organisatie ga je naar hem toe.

  Voor kunst, glas of roestvrij staal draait hij zijn hand niet om. Jarenlang fotografeerde hij art deco / art nouveau voor ­antiquairs in het Amsterdams Spiegelkwartier. Hij fotografeert voor letselschadeadvocaten en maakt foto’s voor publicaties in medische vakbladen bij artikelen van medisch pedicure Voetenwerk (www.voetenwerk.biz). Maar ook voor technische (macro)fotografie van objecten van enkele millimeters klein tot gloeiend hete hightech meetapparatuur is hij in. Feitelijk kun je met alles bij Schutte Fotografie terecht.

  ‘Learning by Doing’
  Cuisine Culinaire Almere is een bruisende en actieve ­kookclub in Almere. Onder het motto ‘Learning by Doing’ worden er door en voor de leden vele activiteiten georganiseerd. Er zijn diverse avonden voor mannen, vrouwen of gemengd. Wil je eens meekoken en de sfeer proeven, kijk op www.ccnafd-almere.nl en meld je aan. En om alvast in de sfeer te komen: een overheerlijk dessert!

  Jubileumkookboek
  Als chef / hobbykok bij Cuisine Culinaire Almere heeft hij ­samen met vijf culi’s alle recepten voor het jubileumkookboek ‘Met een knipoog naar een ster’ gekookt en gefoto­grafeerd. Drie hobby’s inéén: koken, fotograferen en natuurlijk samen eten. Want samen koken verbroedert.

  Voor het gehele recept kijk in de volledige publicatie!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply