Rate this post
 • Fotonen: van groot belang voor onze gezondheid
  Rate this post

  Wist je dat er licht in je cellen bevinden: fotonen? Als cellen in het bindweefsel niet optimaal functioneren, is hun lichtintensiteit verminderd en kunnen er allerlei huidklachten ontstaan.

  Fotonen zijn de kleinste eenheid van lichtenergie, en de zon is onze natuurlijke bron van fotonen. Deze minuscule lichtflitsjes worden geproduceerd door onze levende cellen als een bijproduct van onze normale stofwisseling. Deze fotonen zijn van groot belang voor onze gezondheid. Het is ons lichaam dat zichzelf herstelt doordat ons lichaamseigen zelfherstellend vermogen aangesproken wordt, dankzij de fotonentherapie. Hierdoor kan fotonentherapie worden toegepast bij veel gezondheidsproblemen, zowel bij verstoringen van het hormoonstelsel, het spijsverteringsstelsel en het zenuwstelsel als bij problemen met hart en bloedvaten, longen en luchtwegen, nieren en urinewegen, het bewegingsapparaat en de huid.

  Wil je weten wat deze therapie voor jou en jouw huid kan betekenen? Neem dan contact op met Sabine Clasing van wellcare-instituut Mooi van binnenuit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply