fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jouw ware huidbehoefte

  Wat zijn we eigenlijk allemaal mooi van nature, met al onze unieke ­eigenschappen. Toch zijn er allerlei factoren die onze natuurlijke schoonheid beïnvloeden. Denk aan stress, een moeilijke periode of de koude winter. Hoe kun jij je huid dan een handje helpen?

  Soms voel je wel dat je een boost nodig hebt, maar kun je niet helemaal ontdekken in welke vorm dat zou moeten zijn. Gelukkig hoef je dit niet alleen te bedenken! Zet de stap richting de schoonheidsspecialiste en start samen een interessante en leerzame zoektocht! Terwijl jij aangeeft wat jouw wensen en behoeften zijn, adviseert zij welke aanpak hier het beste bij past.

  Afvalstoffen afvoeren
  Josephine van Veldhoven: ‘Met alle liefde help ik jou bij het ontdekken van jouw ware huidbehoefte. Na de winter kan jouw huid vast wel een oppepper gebruiken, zodat je er na een behandeling weer frisser en jonger uitziet. Ik heb verschillende behandelingen om je hierbij te helpen, zoals een zuurstofbehandeling met hyaluronzuur om jouw verslapte huid op te peppen en rimpels te verminderen. Als je kiest voor een behandeling in kuurvorm, dan geniet je bovendien ook nog eens een stuk langer van het resultaat.’

  Facelift zonder operatie
  ‘Een andere mogelijkheid is een bio facelift, een liftende en ontgiftende behandeling zonder operatie, waarmee afvalstoffen worden afgevoerd en poriën verkleinen. Na een behandeling voel je je als herboren en kun je er weer tegenaan!’, vertelt Josephine enthousiast.

  Eindeloze mogelijkheden
  ‘De mogelijkheden in mijn salon zijn eindeloos, het is vooral belangrijk dat we bepalen waar jij en je huid op dit moment behoefte aan hebben. Daar spelen we op in door een persoonlijk behandelplan op te stellen. Samen gaan we voor ervoor zorgen dat jij weer van je eigen natuurlijke schoonheid kunt genieten!’ nodigt Josephine uit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply