Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fris je huid op
  Rate this post

  Is jouw huid een beetje grauw en dof? Heb je last van pigmentvlekken? Acne? Comedonen (mee-eters)? Fris je huid eens op met de Real Peal fruitzuurbehandeling! Je hebt snel weer een jong, strak, stralend en gezond uiterlijk, en de peeling is in veel gevallen een oplossing voor huidproblemen.

  De Real Peal fruitzuurbehandeling is een peeling op basis van glycolzuur, waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak. Glycolzuur is afkomstig uit suikerriet en heeft in de geneeskunde de aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinste molecuul is. Hierdoor kan het beter en efficiënter in de huid dringen en zodoende meer verandering teweegbrengen dan andere fruitzuren.
  De Real Peal behandeling is geschikt voor acne, vette huid, huidveroudering, slechte doorbloeding, vale huid, fijne lijntjes en ondiepe rimpels, pigment- en ouderdoms­vlekken en mensen die hun huid zichtbaar willen verbeteren.
  De fruitzuurbehandeling zelf bestaat uit een aantal handelingen. Het aanbrengen van de glycolzuur neemt maar 2 tot 5 minuten in beslag. Al na één behandeling zie je resultaat! Gemiddeld zijn er 6 tot 8 peelingsessies nodig, met een interval van een week, om het beoogde resultaat te behalen.
  Het aantal behandelingen hangt af van verschillende factoren en wanneer er geen verbetering meer optreedt of wanneer je tevreden bent met het resultaat.
  Beauty Studio Cindy Badings biedt naast de fruitzuurbehandeling nog meer huidbehandelingen, en bovendien (stress)counselling. Kijk voor het hele aanbod op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply