Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Fris het najaar in met perfecte make-up
  Rate this post

  Het najaar komt er weer aan: mooie vallende bladeren en lekker uitwaaien aan het strand. Waar je minder van houdt, zijn de explosieve herfstbuien die de najaarszon én jouw mooie make-uplook verdrijven. Je bent niet voor niets extra vroeg opgestaan om jezelf mooi op te maken voor je werk. Als je eenmaal op je werkplek aankomt, is je kleding drijfnat en zit je zorgvuldig aangebrachte make-up in vlekken op je kin. Wat baal je hiervan!

  Wat zou het heerlijk zijn als je ‘s ochtends langer kunt uitslapen, lachend door de regen kunt fietsen en er op kunt vertrouwen dat jouw make-up geen kant opgaat. Petra Reijnhoudt van Schoonheidssalon Petra snapt dat jij als vrouw verzorgd en stralend voor de dag wilt komen en biedt daarom dé oplossing: permanente make-up. Petra: ‘Dit is een cosmetische tatoeage die op den duur vervaagt, omdat het niet zo diep in de huid wordt aangebracht als reguliere tatoeages. Permanente make-up kun je laten zetten om perfect gevormde wenkbrauwen of een lijntje boven je ogen te krijgen. Deze vorm van make-up oogt heel natuurlijk en wordt op professionele en hygiënische wijze gezet. Ik maak gebruik van goedgekeurde pigmenten plus een desinfectievloeistof. Permanente make-up is daardoor volkomen veilig en je voorkomt allergische reacties.’

  Petra vindt het erg belangrijk dat het resultaat van permanente make-up natuurlijk oogt. Make-up moet eigenlijk niet opvallen, maar wél jouw de expressie in jouw gezicht versterken. Ook is het belangrijk dat de make-upkleuren passen bij jouw haar-, oog- en huidskleur. Petra doet daarom tijdens het intakegesprek een kleurenanalyse. Zo krijg je het meest natuurlijke en dus het mooiste resultaat. Wat veel mensen niet weten, is dat ook mannen permanente make-up kunnen laten zetten, bijvoorbeeld voor het bijvullen van kale plekjes in de wenkbrauwen. Wellicht een leuke tip voor je partner!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply