Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Frisse handen en mooie nagels
  Rate this post

  Je handen zijn altijd in beeld, dus is het belangrijk dat deze er goed verzorgd en mooi uitzien. Een manicure is de perfecte manier om je handen en nagels weer in topconditie te krijgen.

  Je zult het vast wel herkennen. Door weers- en werkomstandigheden hebben jouw handen en nagels veel te lijden. Zeker nu de winter in aantocht is, ontstaan droge handen, met vaak kloven als gevolg. Het koudere weer is ook geen vriend van je nagels. Deze kunnen droog en broos worden. Je wil natuurlijk ook dat jouw handen in deze periode je visitekaartje blijven. Goed verzorgde handen en nagels zijn immers blikvangers. In dit jaargetijde is een frequente manicure dan ook zeker geen overbodige luxe.

  De juiste verzorging
  Een manicure is een complete verzorging voor je handen en nagels. Bij een manicurebehandeling ligt de nadruk op de verzorging van jouw nagels, nagelriemen en de handen. Een manicure bevat ten minste het reinigen van de handen en nagels (handbad), het verzorgen van de nagelriemen, het in model vijlen van de nagels, het aanbrengen van vochtregulerende crème en/of het lakken van de nagels.
  Ook een uitgebreidere behandeling is mogelijk tot aan een Spa-manicure met daarbij een handpeeling (scrub), handmasker en massage voor een diepe, langdurige voeding. Daarbovenop kan een manicurebehandeling ook een paraffine-handpakking inhouden. Dit is een verzorgende warmtebehandeling die de doorbloeding van jouw handen stimuleert en de huid elastisch en zacht maakt. Deze behandeling is door de verzachtende werking en werkzame stoffen ook aan te bevelen bij onder andere droge handen, kloven, eczeem, winterhanden, reuma en artritis.

  Nagelproblemen
  Bij de nagels kunnen er meer problemen zijn waar je graag een oplossing voor wil. Bijvoorbeeld te korte nagels (onder andere door nagelbijten), te dikke of juist te dunne nagels, gescheurde of gebarsten nagels, droge en/of harde nagelriemen. Het laten verstevigen of verlengen van je nagels tijdens de manicure is dan een optie.

  Resultaat
  Door een manicure worden de handen en nagels intens verwend en weer in topconditie gebracht. De effecten zijn een frisse, stralende huid die er jong en elastisch uitziet en mooie nagels! Het resultaat is dat je er stijlvoller uitziet en meer zelfvertrouwen krijgt.

  Ga voor die finishing touch
  Sandra van Beauty Masters treatment store in Eindhoven: ‘Wij werken met topmerken als Creative (CND), IBD en OPI. Dit zijn merken in de nagelbranche die bekendstaan om hun uitstekende, betrouwbare, veilige en milieubewuste producten. Zo is de Gelcolor van OPI een nagellak die je nagels verstevigt, een mooie glans geeft en gemiddeld drie weken mooi blijft. Ook is deze goed bestand tegen dagelijkse handelingen, zoals douchen en afwassen.

  Beauty Masters treatment store
  Bij Beauty Masters treatment store Eindhoven heerst altijd een gezellige en ontspannen sfeer. ‘In de luxe manicure lounge ben je aan het juiste adres voor een professionele manicure voor mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels. Met vriendelijk en gezellig personeel, versgemalen koffie, thee, wijn én altijd iets lekkers voel jij je volledig ‘in de watten gelegd’.

  Beautytip van Sandra
  Sandra: ‘Houd jij van bordeauxrood, fuchsiapaars of toch okergeel? Ga eens voor een kleurtje in het najaar op je nagel! Probeer eens een van de talloze najaarskleuren van OPI. Er zit altijd een kleur tussen die bij jou past. De kleur is jouw kracht! Wij gebruiken en verkopen meer dan 100 kleuren in onze salon.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply