fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Frisse handen, mooie nagels

  Jouw handen zijn altijd in beeld, dus het is belangrijk dat ze er goed verzorgd en mooi uitzien. Een manicure is de perfecte manier om je handen en nagels weer in topconditie te krijgen.

  Er zijn verschillende merken die nagellak aanbieden. Toen ik mijn bedrijf startte, heb ik met verschillende merken nagellak en gellak gewerkt, maar ik was daar nooit 100% tevreden over. Tijdens mijn stage had ik al ervaring opgedaan met OPI producten. Ik besefte dat OPI voor mij het beste merk op het gebied van nagels was en was dan ook heel blij dat OPI mijn salon goedkeurde en ik met de producten mocht gaan werken.

  Het leuke van OPI is dat dit merk regelmatig nieuwe kleuren lak op de markt brengt. Zo zijn er op dit moment veel verschillende feestelijke kleuren. Rond de feestdagen kiezen veel van mijn klanten voor een mooie dieprode kleur met een subtiele glitter. Sommige dames pakken helemaal uit met een mooie opvallende gouden of bronzen glitter om sprankelend het nieuwe jaar in te gaan.
  Voor manicure en pedicure gebruik ik alleen producten van OPI. OPI heeft een heel uitgebreid assortiment, dus een ander merk is zeker niet nodig. Naast nagellak en gellak heeft OPI ook heel mooie verzorgende producten voor de huid en nagelriemen. De Pro Spa lijn gebruik ik het liefst. Deze lijn ruikt heerlijk en door de natuurlijke ingrediënten is deze lijn heel verzorgend.

  Sanne van Tricht

  Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Health Center Hoenderdaal in Driebergen mij een ruimte aanbood waarin ik mijn eigen schoonheidssalon kon starten. Ik heb wel even getwijfeld, omdat ik het allemaal best spannend vond. Aan de andere kant wist ik dat zo’n kans niet snel opnieuw voorbij zou komen. Uiteindelijk heb ik de sprong gewaagd. Ik heb daar gelukkig nooit spijt van gehad. Het maakt niet uit of ik een gezichtsbehandeling, massage, pedicure of manicure geef: ik vind het altijd leuk om te zien dat mijn klanten tevreden weggaan.

  Tips voor mooie handen

  – Last van droge handen en droge nagelriemen in de winter? Smeer dan zoveel mogelijk handcrème en vet minimaal één keer per dag je nagelriemen in met nagelriemolie.
  – Het helpt ook altijd om een tube handcrème naast het bed te zetten. Smeer daarmee je handen nog even goed in voordat je gaat slapen. Zo kan de crème de hele nacht goed inwerken.
  – Gebruik een nagelverharder en een nagelriemolie tegen scheurende nagels. Als de nagelriemen gezond en soepel zijn, zijn de nagels vaak ook sterker.
  – Bij zachte nagels is gellak een goede oplossing. De lak dient dan namelijk als versteviging. Bovendien ziet het er ook nog eens heel mooi en verzorgd uit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply