Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Een frisse, jonge huid…’

  Martine Korevaar is sinds oktober 2014 werkzaam als cosmetisch arts bij de Jeanette Veldhuizen Clinic. Martine heeft de gave om met een gezonde, esthetische blik voor het meest natuurlijke resultaat te gaan, met hierbij de focus om met zo min mogelijk aan middelen een optimaal resultaat te bereiken. Verder is zij opgeleid in het 3-dimensionaal behandelen in plaats van eenvoudigweg een rimpel weg te spuiten. 3-dimensionaal behandelen leidt tot het meest natuurlijke resultaat.

  Martine studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde deze studie met lof af. Na twee jaar klinische ervaring in zowel binnen- als buitenland heeft zij ervoor gekozen om zich te specialiseren in de bedrijfs­geneeskunde. Gaandeweg kwam Martine erachter dat haar passie en uitdaging toch meer op het vlak van de cos­metische geneeskunde ligt. Met dit doel voor ogen is zij in februari 2013 gestart met de opleiding tot cosmetisch arts, en begin 2015 heeft Martine als een van de eersten in de Benelux deze unieke opleiding afgerond.
  Martine Korevaar is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), hét keurmerk voor cosmetisch artsen in Nederland.

  Botox en Botox Dry
  Je kunt bij Martine terecht voor behandelingen met Botox en Botox Dry (voor oksels en handen). Botox is heel geschikt voor het verzachten van de fronsrimpel, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en de horizontale halsplooien. Ook lijntjes van de bovenlip kunnen in een aantal gevallen worden behandeld. Tevens wordt Botox gebruikt in geval van overmatige transpiratie van oksels, handen, voeten en ook bovenlip. Men heeft er over het algemeen zes à zeven maanden plezier van.

  De werking
  Botox wordt in de spier gespoten, waardoor deze spier tijdelijk niet of nauwelijks meer kan samentrekken. Het effect treedt na vier tot veertien dagen op en houdt ongeveer drie maanden aan. Hierna kan de behandeling herhaald worden. Botox bij herhaling blijft meestal langer effectief. Het is een eiwit dat door het lichaam volledig wordt afgebroken.

  Fillers
  Martine werkt met de producten van Teosyal. Dit zijn heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gels op basis van hyaluronzuur. Teosyal heeft 7 varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het onzichtbaar maken van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van de gezichtscontouren of het zorgen voor meer volume van de lippen.

  Volumeherstel
  Wil je meer prominente jukbeenderen, een strakkere kaaklijn en/of meer volume in het gezicht? Dan zijn de Ultra Deep en Ultimate injectables wat je zoekt. Deze fillers bevatten veel hyaluronzuur en herstellen probleemloos het volume in jouw gezicht. Ook voor een dikke huid met rimpels zijn deze injectables het meest geschikt. Je hebt met deze injectables anderhalf jaar profijt van de behandeling! Teosyal Ultra Deep en Ultimate zijn geschikt voor de jukbeenderen, het temporale gebied (slapen), de marionetlijnen, de kin, de wenkbrauwen en de kaaklijnen.

  Traangootjes
  Door veroudering kan het volume onder de ogen afnemen. Hierdoor kunnen wallen ontstaan die zorgen voor een vermoeid uiterlijk. Teosyal heeft een ideale injectable voor het creëren van volume onder de ogen, namelijk Redensity II. Deze injectable is de eerste en de enige injectable ter wereld die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling onder de ogen. Dit gebied is zeer delicaat en kent een moeilijke anatomie voor een injectable. Een filler met specifieke eigenschappen is wat nodig is om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen. Teosyal Redensity II is een biologisch afbreekbare, niet-permanente filler en geeft een perfect volumeresultaat. Deze filler bestaat bovendien uit antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren, wat zorgt voor een betere huidconditie, waardoor de donkere kringen onder de ogen verminderen.

  Lippen
  Een van de belangrijkste gezichtskenmerken waarmee aantrekkelijkheid wordt ingeschat, wordt gevormd door je lippen. Niet voor niets is dit één van de meest voorkomende injectablebehandelingen. Een lipbehandeling met de speciale Teosyal Kiss injectable zorgt voor mooie, zachte, frisse en natuurlijke lippen. Ook de zogenoemde ‘rokerslijntjes’ boven de mond kunnen mooi gevuld worden.

  Radiesse
  Een andere behandeloptie is Radiesse. De werking hiervan is gebaseerd op het stimuleren van je eigen lichaam tot het aanmaken van collageen. Een injectie met Radiesse biedt een direct en zichtbaar effect, maar het langetermijneffect is belangrijker: de regeneratiecapaciteit van je huid wordt gestimuleerd, waardoor in de loop van de weken en maanden na de behandeling nieuw collageen wordt aangemaakt, waardoor de huid strakker en elastischer kan worden.

  Liquid facelift
  Een liquid facelift is een niet-operatieve faceliftbehandeling. Met het ouder worden verandert onze huid. De stevigheid en elasticiteit nemen af en het vochtgehalte in de huid vermindert. Dit zorgt voor het ontstaan van rimpels en plooien en een blijvende aanwezigheid van expressielijnen.
  De liquid facelift is een maatwerkbehandeling met diverse fillertechnieken. Een liquid facelift is een exclusieve behandeling voor gezichtsverjonging, die op een natuurlijke manier je eigen gezichtsvormen herstelt, met een minimaal risico en een direct resultaat. Met biologisch afbreekbare en veilige fillers wordt het gezicht op een natuurlijke manier gelift en worden de contouren en rondingen in het gezicht hersteld. Een natuurlijk resultaat staat bij de liquid facelift voorop: je blijft jezelf, maar nét iets frisser en zachter en met een uitgeruste uitstraling. Waar een operatie soms je gezichtsuitdrukking kan veranderen, geeft de liquid facelift je juist je eigen gezichtscontouren weer terug.

  Boek eens een vrijblijvende intake bij Martine Korevaar en bespreek met haar wat voor jou persoonlijk de mogelijkheden zijn! Eventueel kun je gelijk behandeld worden. Martine is alijd op vrijdagen aanwezig bij de Jeanette Veldhuizen Clinic.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply