Rate this post
 • Fysiotherapie voor opbouw van je conditie
  Rate this post

  Ben je aan het herstellen? Dan is fysiotherapie een prima manier om het proces te ondersteunen. Je bouwt weer conditie op!

  We kunnen de juiste zorg bieden voor een patiënt. Of het nu gaat om langdurige revalidatie na een ingrijpende operatie, of een advies met betrekking tot gezond bewegen: de praktijk is van vele markten thuis.
  Voor alle patiënten zorgen we voor een plan op maat, waarbij er mogelijkheden zijn voor multidisciplinair werken met onder andere huisartsen, orthomanueel therapeuten en voedingsdeskundigen. Omdat we gevestigd zijn in Wellness Center Maassluis, waar goed opgeleide instructeurs werken, is het mogelijk om na de revalidatie door te trainen binnen de specifieke fysiotherapietrainingsuren.
  Een belangrijke pijler binnen de praktijk is ‘dry needling’. Dit is een relatief jonge techniek die uit Canada is overgewaaid. De techniek wordt vooral gebruikt bij spierproblemen met ‘uitstraling’. Die worden vaak verward met neurologische problemen. Patiënten hebben dan vaak de hele medische molen gehad en er werd bij hen niets gevonden. De techniek die wij gebruiken, zorgt ervoor dat de ‘knopen’ binnen de spieren direct ontspannen. Na dry needling en training zal de patiënt weer klachtenvrij kunnen functioneren (zie www.dryneedling.nl).
  De praktijk is dagelijks geopend en is altijd bereikbaar voor advies en behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply