Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga de strijd aan met huidveroudering
  Rate this post

  ‘Voordat we aan de behandeling beginnen, vraag ik mijn klant altijd eerst wat haar wensen voor deze behandeling zijn’, vertelt Els Kiljan van Bodyspice. ‘Hoe gaat het met je huid? Bij een nieuwe klant beginnen we altijd met een uitgebreide intake, maar bij onze vaste klanten vinden we het ook belangrijk om de behandeling iedere keer aan te passen aan de wensen van dat moment. Zelfs de muziek wordt aan de wensen van de klant aangepast! We kunnen nu natuurlijk geen behandelingen geven, maar een intake is nog steeds mogelijk. Via e-mail en foto’s komen we een heel eind. Stuur je aanvraag naar info@bodyspice.nl.’

  ‘Wij richten ons echt op huidverbetering en gebruiken anti-aging cosmetica die onze behandelingen optimaal ondersteunen. Zelf ben ik erg enthousiast over ons nieuwe Amerikaanse merk HydroPeptide®. Dit merk heeft wereldwijd al vele prijzen gewonnen en staat in de top 5 van beste anti-agingmerken. Deze hoogwaardige producten in combinatie met onze high tech apparatuur en aangename massages geven de mooiste resultaten als het gaat om het bestrijden van huidveroudering.’

  HydroPeptide® is gebaseerd op peptiden. Deze celboodschappers zijn heel kleine moleculen die je huid kan opnemen. Ze activeren je huidcellen om de hydratatie te verbeteren en verstevigende bouwstoffen aan te maken. Het gevolg is dat lijntjes en rimpels zienderogen verminderen en de huid haar natuurlijke gloed terugkrijgt. HydroPeptide® gebruikt meer dan zeventig verschillende soorten peptiden in combinatie met groeifactoren, stamcellen, vitaminen, minderalen en anti-oxidanten. Al na 2 weken thuisgebruik van de producten is de huid zichtbaar gladder en stralender.

  Toptip van Els
  Nu het niet mogelijk is om een behandeling te ondergaan, kun je natuurlijk jezélf een behandeling geven!
  Start je behandeling altijd met een goede reiniging en gebruik je make-up, dan reinig je 2 keer. Vaak wordt er bezuinigd op het reinigingsproduct, terwijl dit de eerste stap naar huidverbetering is en je met een goed product er al voor kunt zorgen dat je huid niet uitdroogt, goed schoon wordt en al wat dode huidcellen kwijtraakt. Wil je het goed doen, neem dan het reinigingsproduct af met een kompres dat je in de magnetron hebt opgewarmd, net als tijdens de behandeling. Na het reinigen gebruik je de lotion of toner die Bodyspice jou geadviseerd heeft bij aanschaf en vervolgens de peeling. Neem deze ook af met warme kompressen en herhaal de warme kompressen 4 keer. Na de peeling komt het masker, dat je 10 tot 20 minuten laat zitten, afhankelijk van het masker. Ook deze verwijder je weer met de warme kompressen, en dan breng je de voedende producten aan zoals spray, serum en crème.
  Stuur een e-mail naar info@bodyspice.nl voor een persoonlijk behandeladvies. Zijn je producten op? Bestellen kan online of natuurlijk ook via de mail.

  Het team van Bodyspice
  Els Kiljan is eigenaresse van Bodyspice en heeft al 22 jaar ervaring als schoonheidsspecialist en pedicure. Els heeft ook de masterclass Medisch schoonheidsspecialist dermatologie gevolgd en heeft als specialisaties bindweefselmassage, lymfedrainage, acne, hannah specialist in huidverbetering en metatherapie.
  Romina werkt al 17 jaar bij Bodyspice als schoonheidsspecialist en pedicure. Zij heeft de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd en haar specialisaties zijn bindweefselmassage, lymfedrainage, acne, hannah specialist in huidverbetering en metatherapie. Daarnaast kan Romina je alles vertellen over gezonde voeding
  Om het nieuwste teamlid en schoonheidsspecialist Amber te introduceren krijg je 10% korting op alle gezichtsbehandelingen. Amber is met het laatste schooljaar van niveau 4 bezig en voltooit daar haar specialisaties bindweefselmassage, acne en Shiatsu.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply