Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga de uitdaging aan!
  Rate this post

  Vanaf het moment dat jij moeder bent geworden, is het sporten er helemaal bij in geschoten. Het valt niet mee om naast de zorg voor je gezin, werk en huishouden je ’s avonds nog helemaal in het zweet te gaan staan werken. Je bent juist blij dat je dan even een momentje voor jezelf hebt of wat quality time met je partner kunt doorbrengen. Maar ergens knaagt het wel aan je.

  In het verleden was jij een paar keer per week in de sportschool te vinden. Heerlijk vond je dat. Je kreeg er energie van, had een goede conditie en je lichaam was mooi in shape. Tegenwoordig is dat wel anders. In principe krijg je beweging genoeg, je rent immers de hele dag van hot naar her om alle ballen in de lucht te houden, maar die goede conditie is ver te zoeken. Het geeft je ook geen energie en dat buikje dat je hebt overgehouden aan je beide zwangerschappen wil ook maar niet weg gaan. Ergens wil je best wel weer naar die sportschool, maar je hebt geen idee wanneer je dat zou moeten doen. Je hebt simpelweg gewoon geen tijd om je een paar uur vrij te maken om het luie zweet eruit te werken.

  Slechts 20 minuten
  Maar wist je dat dat ook helemaal niet hoeft? Met het fit20-concept heb je aan slechts 20 minuten per week genoeg. Daarbij word je begeleid door een personal trainer. Aangezien je je ook niet hoeft om te kleden of te douchen, ben je ook echt niet meer dan die 20 minuten kwijt. Je kunt dus lekker even in je lunchpauze gaan sporten, na het werk, onder schooltijd of voor het avondeten. Gewoon, wanneer het jou het beste uitkomt.

  Ideaal voor jou!
  Misschien klinkt het in eerste instantie een beetje vreemd, en wellicht ook niet zo fris, om in je gewone kleren te sporten en daarna niet een verfrissende douche te nemen. Maar door de speciale trainingsmethode, die helemaal op jou is afgesteld, ben je totaal niet bezweet. De apparaten zijn op een hoge weerstand ingesteld en je traint op een laag tempo. Dit lage tempo in combinatie met een omgevingstemperatuur van slechts 17 graden zorgt ervoor dat je geen zweetprikkel aan je lichaam doorgeeft. Je kunt dus in je zakelijke kleding trainen en daarna gewoon weer aan het werk. Ideaal voor jou als carrièrevrouw of werkende moeder!

  Over fit20 Eindhoven
  De studio’s van fit20 in Eindhoven worden geleid door Emiel en Laura Bechtold. ‘We willen onze klanten met de fit20-methode op een goede en verantwoorde manier triggeren om steeds nét iets verder te gaan dan ze zelf denken te kunnen’, vertelt Emiel. ‘En dat willen we doen voor een breed publiek, dus ook voor mensen die weinig met sporten hebben. Mensen die het concept niet kennen, denken nogal eens: ‘Fit worden in 20 minuten: dat kan toch niet werken? En je hoeft je niet eens om te kleden?’ Tegen hen zouden we willen zeggen: ‘Kom het eens ervaren!’ Na afloop zijn ze dan meestal verbaasd dat het inderdaad anders kan!’

  Gratis ervaren
  Ben jij nog niet overtuigd van het fit20-concept? Vraag dan een gratis kennismaking aan. De kans is groot dat jij daarna nooit meer iets anders wilt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply