Rate this post
 • Ga die uitdaging aan!
  Rate this post

  Ben je je huidige figuur zat en wil je van je overgewicht af? Dan ben je bij gewichtscoach Anja Koevoets van Samen voor Gezond aan het juiste adres. Anja biedt zowel individuele begeleiding als groepscursussen om je te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon met gezonde voeding.

  De groepscursus bestaat uit wekelijkse bijeenkomsten gedurende 9 weken. Allerlei onderwerpen komen aan bod, waaronder het type eter dat je bent, inzicht in vaste eet- en leefpatronen, doorbreken van gewoonten, de Schijf van Vijf en Mindful eten. Je krijgt na elke bijeenkomst een weekmenu, recepten en tips mee, en een week later wordt besproken hoe het is gegaan die week. De bijeenkomsten vinden plaats in Dorpshuis de Trapkes in Sprundel.
  De individuele begeleiding duurt 5 of 9 weken, en daarbij kan er dieper worden ingegaan op jouw persoonlijke situatie. Uitgangspunt van beide is dat je rustig toewerkt naar een gezonder eet- en leefpatroon door gedragsverandering. Dat biedt de grootste kans op blijvend succes.

  Anja is voorstander van gezond afslanken met gezonde voeding, zonder dat er gewerkt wordt met diëten. Onderdelen daarvan zijn verse producten en veel groenten en fruit eten, en het is belangrijk om hierin te variëren. Anja kan ook adviezen geven rond verantwoord bewegen. Al met kleine aanpassingen in je lifestyle zijn er goede resultaten te behalen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply