Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga fit het nieuwe jaar in!
  Rate this post

  Wil jij niet wachten totdat jouw overgewicht klachten gaat veroorzaken? Maar wil je wél op een duurzame en gezonde manier afvallen en je weer fit ­voelen (ongeacht je leeftijd)? Dan is het persoonlijke voedingsplan van ­Afslankstudio Gracili iets voor jou!

  Het persoonlijke voedingsplan van Metabolic Balance helpt je gezond af te vallen met natuurlijke, gezonde voeding, en wordt afgestemd op jouw unieke bloed- en gezondheidswaarden. Het herstelt je hormoonbalans, zorgt voor een betere insulineafgifte en voorkomt op de lange duur ziekten als hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Je wordt hierbij intensief begeleid door ­Marijke Eijgenraam van afslankstudio Gracili.
  Marijke: ‘Wij werken al jaren met individuele voedingsplannen die op maat worden gemaakt. Elke persoon reageert anders op voeding. Er zijn zoveel factoren die hier een rol in spelen. Voor elke klant wordt er een persoonlijk voedingsplan gemaakt, rekening houdend met onder andere de stofwisseling en hormoonhuishouding. Die wordt zichtbaar aan de hand van de bloedwaarden die in een laboratorium worden geanalyseerd. De ene klant heeft wel de keuze uit bijvoorbeeld broccoli, andijvie of spitskool, de andere niet. Ook op het gebied van vis, vlees, gevogelte, peulvruchten en fruit verschillen de lijsten per persoon. Doordat het maatwerk betreft, zijn de resultaten buitengewoon goed, en snel te behalen!’

  Gratis intakegesprek
  Tijdens de gratis intake krijg je eerst veel informatie over het programma. Besluit je te starten, dan bespreek je samen met Marijke eerst je wensen en gezondheidsgegevens. Aan de hand van een vingerprikje wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Je bloed wordt gestuurd naar het laboratorium en aldaar op 35 verschillende bloedwaardes beoordeeld. Je huidige gewicht en de samenstelling van je lichaam worden bepaald met de geavanceerde weegschaal. Aan de hand van de uitslag van deze waardes en jouw wensen en gezondheidsgegevens wordt een persoonlijk voedingsplan voor je opgesteld, dat bij je volgende bezoek uitgebreid wordt besproken. Het persoonlijke voedingsplan krijg je mee naar huis.

  Vergoeding mogelijk
  Doordat eigenaresse Marijke Eijgenraam van Afslankstudio Gracili gediplomeerd gewichtsconsulente en orthomoleculair therapeut is, en aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG, worden kosten van consulten door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende dekking. Dit jaar nog starten betekent dat zowel de vergoeding van 2017 als 2018 gebruikt kan worden. Informeer vrijblijvend of jouw verzekeraar ook een vergoeding biedt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply