Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga goed voorbereid de bevalling in
  Rate this post

  Tijdens de zwangerschap gebeurt er van alles in je lichaam: je buik wordt groter, je zwaartepunt verandert, spieren en banden worden weker, je bloeddruk gaat omhoog en je bent sneller vermoeid. Oftewel: door al deze factoren wordt je belastbaarheid wat lager.

  Daarom is het belangrijk dat je tijdens je zwangerschap blijft bewegen. Een optimale conditie voor, tijdens en na je zwangerschap is namelijk essentieel voor de bevalling (toch een vorm van topsport!) en een snel herstel daarna. Met ZwangerFit word je hierop voorbereid.

  Natalie Dijkgraaf is gediplomeerd ZwangerFit trainer / coach. ‘Bij ZwangerFit trainen we om je spierkracht, uithoudingsvermogen en coördinatie te behouden of zelfs licht te ver­beteren, gericht op je eigen niveau. Ook wordt er veel aandacht besteed aan houdingscorrecties en bewegingsadviezen, en kun je ervoor kiezen om wat theorie te krijgen over de verschillende fasen van de zwangerschap. Tijdens de lessen ligt de nadruk op training / ontspanning van de bekkenbodem en de redenen waarom deze zo belangrijk is.’
  De Zwangerfit training van Dyna-mix duurt 6 weken en is bedoeld voor actieve vrouwen vanaf de 16e week van de zwangerschap tot aan de bevalling. Vanaf de 4e week na de bevalling kun je meedoen met een vervolgcursus van 5 weken, waarin je werkt aan je herstel.

  De lessen vinden doorgaans plaats in kleine groepen bij All Inn Fitness & Health in Utrecht, maar personal training is ook mogelijk.
  Voel je weer lekker in je vel en kom gezellig trainen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply