Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ga jij voor Gold, Diamond of Platinum?
  Rate this post

  Cupping is een eeuwenoude behandelmethode op basis van vacuümtherapie. Door het plaatsen van cups op de huid trekt deze vacuüm. Dit is een zeer effectieve methode om de doorbloeding in het onderliggende weefsel te stimuleren. Cuppen werkt heel goed om het bindweefsel los te maken, en om zowel spierspanning als pijn snel minder te laten worden. Het effect is dat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Het maakt verklevingen los en lift het bindweefsel. Het resultaat is een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, verbeterde productie van collageen en elastine, vochtdrainage, én een diep gereinigde huid! Cupping is bovendien een belangrijk onderdeel van de afslankmassage, contourverbetering en cellulitebehandeling.

  VIPdagen!

  Wil jij ook op een natuurlijke manier mooi en gezond ouder worden? Esther’s Choice organiseert maandelijks VIPdagen met anti-agingworkshops zoals cupping. Zo kun je thuis ook aan de slag met huidverjonging! Schrijf je nu in via de website! Data: 23 maart, 25 april en 18 mei.

  3 kuren

  Maak kennis met de 3 kuren van Esther’s Choice: Gold, Diamond en Platinum. Tijdens de VIPdagen worden deze kuren gepromoot. Alle kuren bevatten sowieso een manuele lymfedrainage, bindweefselmassage en cuppen.

  Anti-agingworkshop: happy cupping!

  In deze training leer je heel gericht een aantal korte, krachtige, én doeltreffende oefeningen die makkelijk in jouw dagelijks leven passen. Je leert zelf masseren met een siliconencup. Leer hoe je de bloedsomloop en de afvoer van gifstoffen kunt bevorderen!

  Van binnen en van buiten

  Esther’s Choice richt zich op anti-agingkuren van binnenuit, door middel van de huidsupplementen van Laviesage, en van buitenaf door behandelingen en LOOkX Skincare. Laviesage nutricosmetics bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid en zorgen zo voor een mooie, gezonde en stralende huid! LOOkX Skincare is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan ‘standaard’ huidverzorgingsmerken, omdat het product diepere huidlagen bereikt.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply