Rate this post
 • Ga huidveroudering te lijf!
  Rate this post

  Zo rond je 25ste begint de huidveroudering en begint de stevigheid van je huid af te nemen, afhankelijk van je huidconditie. Dat kun je bijvoorbeeld goed merken in de hals. Gelukkig is er een huidverjongende behandeling om je huid weer steviger te laten maken.

  Een jonge huid bestaat uit goed bindweefsel met vele collagene en elastine vezels. Bij het verouderingsproces van onze huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De ‘rek’ vermindert, waardoor de huid slapper wordt en rimpels gaat vertonen en contouren vervagen.
  Bindweefselmassage verbetert de conditie van de huid, waardoor rimpels verminderen, littekens minder zichtbaar worden, de vale teint opgehelderd wordt en contouren strakker worden. De huid gaat er jonger en steviger uitzien, met een gezonde glans. Zie het als een vorm van sport, maar dan speciaal voor de huid.
  Bindweefselmassage is een stevige, intensieve massagetechniek, gericht op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd en de huidstofwisseling geactiveerd, waardoor er nieuwe collagene en elastine vezels worden aangemaakt, wat tot gevolg heeft dat de huidconditie en -elasticiteit verbeterd worden.
  Bij Schoonheidssalon Margje krijg je bij een huidverjongende behandeling naast bindweefselmassage ook een reiniging van de huid, een glycolzuurpeeling, een speciaal masker en dagverzorging. Je kunt bij Margje ook terecht voor onder andere acne- en lymfe­drainagebehandelingen, elektrisch ontharen en ­pedicurebehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply