Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ga jij ook voor het ‘wow-effect?’

  Hoe klinkt dit: niet meer minutenlang voor de spiegel staan om je op te maken, maar tóch moeiteloos dat ‘wow-effect’. Daarnaast is er geen regenbui (of huilbui) meer die jouw opgemaakte gezicht nog omverblaast. Ook zwemmen, douchen en sporten is mogelijk: jij zal er altijd perfect verzorgd uitzien. Niet verkeerd toch?

  Dit scenario klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar is écht mogelijk met permanente make-up (PMU). Of je nou prachtig omlijnde ogen of lippen wilt, of volle wenkbrauwen of gewoon alles tegelijk: het kan allemaal! Je hoeft ook nooit meer bang te zijn dat je make-up halverwege de dag al is weggevaagd door bijvoorbeeld een regenbui of door transpiratie. Wat houdt deze fijne methode nou precies in?

  Verschillende mogelijkheden

  ‘Permanente make-up is een samensmelting van veel verschillende technieken,’ vertelt schoonheidsspecialist Silvia Eising. ‘Het is een verfijnde en veilige methode, waarbij er pigment vlak onder je huidoppervlak wordt aangebracht met een flinterdun naaldje. De naam suggereert weliswaar dat de aangebrachte pigment voor altijd op je gezicht blijft zitten, net zoals een tatoeage. Maar dat is niet zo: de permanente make-up zal in de loop der tijd lichter worden. Afhankelijk van het product blijft het twee tot vijf jaar mooi. Daarna kun je het weer naar jouw smaak laten bijwerken. Je kunt ervoor kiezen om je ogen, wenkbrauwen en lippen te perfectioneren met make-up. Met pigment in die kleur die perfect bij jouw huid- en haartype past, worden je wenkbrauwen qua volume en kleur geoptimaliseerd. Wil je jouw eigen lippen perfectioneren met een licht en zacht effect, of ga je voor een verbeterd lippencontour? In beide gevallen krijg je lippen om te zoenen! Ook voor het pigmenteren van eyeliner zijn er veel verschillende opties. Wil je alleen een subtiel dun lijntje tussen je wimpers voor een natuurlijke look? In alle gevallen bespaar je heel wat tijd in de ochtend: nooit meer lang bezig zijn met je oogpotlood, wenkbrauwpotlood of lipliner!’

  Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken. De praktijk is er voor behandelingen als acnetherapie, camouflagetherapie, littekenbehandeling, definitief / progressief ontharen en lymf- en oedeemtherapie. Vergoeding van deze behandelingen is mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

  Vraag het Sylvia

  1. Is permanente make-up veilig?
  Permanente make-up is een veilige methode. In onze salon werken we met gerenommeerde merken die het mooie resultaat waarborgen. Als praktijk zijn wij goedgekeurd door de GGD. Zo weet je zeker dat jij in veilige handen bent. Ook wordt de permanente make-up pas gezet als jij 100% tevreden bent met het ontwerp. Zo kun je erop vertrouwen dat de PMU naar wens zal zijn.

  2. Hoe lang kan ik genieten van het resultaat?
  Afhankelijk van de techniek die is toegepast, blijft de permanente make-up twee tot vijf jaar mooi. Na die tijd kun je de PMU weer laten bijwerken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply